A pufajkás rokonai már a spájzban vannak

A pufajkás rokonai már a spájzban vannak

Az ’56-os forradalmárokat börtönből szabaduló nyilaskereszteseknek nevező Havas Szófia, az Újpesti Egészségügyi Nonprofit Kft. ügyvezetője lett havi 700 ezer forint fizetésért és egyéb juttatásokért.

Havas a Demszky-korszakban a Fővárosi Önkormányzat egészségügyi bizottságának alelnöke volt, de volt már MSZMP-s, aztán MSZP-s önkormányzati és országgyűlési képviselő is. A mostani megbízatására egyébként a harcosan „antikommunista” Momentum újpesti polgármestere Déri Tibor javasolta.

De természetesen ennyivel nem érte be a szocialista élmunkás, kellett egy másodállás is. Karácsony Gergely – aki Momentumhoz hasonlóan nem tudja a múltat semmiképp eltörölni – be is választotta Havast a fővárosi testület Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságába, ahol szintén az alelnöki széket kapta, újabb 129 630 forintért havonta. Így azért már ki lehet bírni.

Pedig Karácsony is hallott Havas kirohanásairól, például amit 2016. október 23-án az orosz állami televízióban levágott a Budapestet védő szabadságharcosokról:

Hírdetés

Vagy arról, hogy 2008-ban a Fővárosi Közgyűlésben egyedül Havas szavazott nemmel arról, hogy Mansfeld Péterről teret nevezzenek el. Esetleg arról, hogy a Katyn mészárlás emlékművének határozatánál tüntetőleg kivonult a teremből. Mindezek ellenére hozzák vissza egytől-egyig a Demszky-Gyurcsány korszak meghatározó figuráit, erős embereit.

Felkészül: Hagyó Miklós…

Ányos Miklós – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »