A Pride és ami mögötte van- nemzeti kerekasztal beszélgetés

(A Facebook diktatúra ezt a posztomat is törölte arra hivatkozva, hogy “nem felelt meg a gyűlöletbeszéddel kapcsolatos alapelveknek”…)

Idén is megrendezésre került a nemzeti kerekasztal-beszélgetés a Pride témájában, ahol az LMBTQ-szervezetek káros hatásait boncolgatták a résztvevők.

Szó esik többek között a szexuális deviánsok (LMBTQI stb.) egyre agresszívabb nemzetközi és hazai nyomulásáról, szervezett hálózataikról, stratégiai céljaikról, az iskolai propagandájukról, a jogalkotás, jogalkalmazás és jogvédelem általuk eszközként való használatáról, az idei Pride hazafiak által sikeresen megzavart eseményeiről.

Hírdetés

Az idei beszélgetésen részt vett (ülésrendben): 
Barcsa-Turner Gábor – HVIM
Walter Pál Péter – Mi Hazánk Ifjai
Budaházy Edda – Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom Budaházy György – hazafi 
dr. Gaudi-Nagy Tamás – Nemzeti Jogvédő Szolgálat

A július 6-i provokatív budapesti szexuális deviáns vonulás rendőrségi tiltása indokolt lenne, mivel a közrendet közvetlenül, szükségtelen és aránytalan mértékben veszélyezteti, illetve mások jogainak és szabadságának szükségtelen mértékű és aránytalan sérelmével jár, továbbá a közrend vagy mások jogainak és szabadságának védelme enyhébb korlátozással sem biztosítható.
Mivel a vonulás ismét eltűrésre kerül, ezért fontos, hogy minél több helyszínen a normalitás képviselői kifejezzék ellenvéleményüket. 
Az egyik fő tiltakozási helyszín: Budapest, Erzsébet tér 16 óra
Álljunk ellen együtt a szexuális devianciák térnyeréséért és a migránsok tömeges befogadásáért fellépő háttérhatalmi célokat szolgáló erőknek ! A nemzeti jogvédők is ott lesznek…


Forrás:gaudinagytamas.hu
Tovább a cikkre »