A platószónok odaadná Magyarországot Webernek és Brüsszelnek

Amikor Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke a hazaszeretet fontosságáról beszél, az olyan, mintha a viszkis rabló mondaná azt, hogy bankba betörni nem szép dolog – mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.

„Igaz, igaz, csak az ő szájából nem túl hiteles. Mindenki tudja, hogy Magyar Péter csak saját magát szereti. Na meg Manfred Webert, mert a mentelmi joga az ő kezében van. Így lett a Peti Brüsszel embere” – mondta a kormánypárti politikus a Tisza Párt elnökének kedd délelőtti közleményére reagálva.

A videón felidézték, amint Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke arról beszél: Orbán Viktor, Ön a múlt. Magyar Péter a jövő.

Hírdetés

Menczer Tamás azt mondta: „Brüsszel embere mindent végrehajt, amit mondanak neki, bármilyen szerepet eljátszik, és bármit elmond, bemond, hiszen egy beteges hazudozó. Felkínálja, odaadná Magyarországot Webernek és Brüsszelnek. De ezt mi soha nem fogjuk engedni”.

A témában Fidesz kedden egy közleményt is eljuttatott az MTI-hez, amelyben egyebek mellett kitért arra: az európai parlamenti vitán egyértelműen látható volt, hogy megalakult a Manfred Weber-Ursula von der Leyen-Magyar Péter-szövetség.

Manfred Weber el is mondta, hogy „meg akarják buktatni a szuverenista Orbán-kormányt, és Magyar Péter vezetésével egy bábkormányt akarnak létrehozni” – áll a Fidesz közleményében.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »