A piramis tetején egy, a magyarok által meg nem választott ember, bizottság vagy bíróság ülne – így az ország államisága kérdőjeleződik meg – rövid ellenzéki lapszemle

A magyarok meghatározó többsége nem óhajtja feladni saját nemzeti identitását, államunk szuverenitását. A magyarok nem akarnak egy, a nemzeteken felülálló szuper- Európai Uniót.Mi magyarok, nem a multinacionális vállalatok érdekeit szolgáló Egyesült Európai Uniót akarunk, hanem az önálló nemzeti államok alkotta szövetségen alapuló új Európát!

George Hemingway amerikai-magyar üzletember szerint az IMF-memorandum is állítja, az eurózóna jövője jelenlegi formájában teljesen kilátástalan.

Minden jövőbeli alternatíva csak akkor működhet, ha a szövetség tagjai pénzügyi unióba tömörülnek.

Amíg több ország, köztük Magyarország is egy európai közös piacot képzel el, addig a Németország és szövetségesei által vezetett csoport szoros politikai unió felé vinné Európát, ahol a magyar parlament vagy a magyar bíróságok csak egy lépcsőt jelentenének a hierarchiában, s a piramis tetején egy, a magyarok által meg nem választott ember, bizottság vagy bíróság ülne.

Hírdetés

Egy állam létezésének egyik legfőbb bizonyítéka, az adóztatásra való hatalom és a döntés az adó felhasználásáról. Nem telik el egy hónap anélkül, hogy valaki vagy valamilyen szervezet ne fordulna az EU-hoz, mert nem kívánja megfizetni a magyar kormány által kivetett adót.

Ha egy külső szerv megtilthatja, hogy az állam beszedjen valamilyen adót, akkor az ország államisága kérdőjeleződik meg. Egy szervnek akkor van joga megmásítani egy másik szerv által hozott döntést, ha fölérendelt.

Ha pedig ilyen fölé-alárendeltségi viszony létezik az Európai Bizottság és az országok között, akkor ez előbb-utóbb az ország teljes szuverenitásának átadását jelenti az EU részére.
Mind Görögországnak, mind a többi európai uniós országnak sokkal jobb lett volna, ha Görögország egy szabad kereskedelmi, zóna része lett volna az elmúlt évtizedekben.

Olyan országoknak, mint például Magyarország, amely visszaküzdötte magát a csőd széléről, nem kellene attól tartaniuk, hogy minden, elvileg szuverén kormányzati lépésüket, mely nem tetszik a hitelező országok vállalkozásainak, idegen bíróságon kell megvédeniük.
Népszabadság


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »