A perverz pedofil degenerált zsidó Jonathan Yaniv ("Jessica") ámokfutása Justin Trudeau progresszív Kanadájában

A perverz pedofil degenerált zsidó Jonathan Yaniv ("Jessica") ámokfutása Justin Trudeau progresszív Kanadájában

Néhány szó általánosságban

Az alábbi példa is mutatja, hogy a transznemiségi mozgalomnak semmi köze sincs a toleranciához, az elfogadáshoz és egyéb propagandaszólamokhoz, hanem csak és kizárólag egy újabb állomás a lépésről lépésre előrenyomuló felforgatásban.

Amikor Justin Trudeaut miniszterelnökké választották, hivatalos szintre emelte a multikulturalizmust, a feminizmust és az LMBTQ-mozgalmat, így aztán Kanada ugyanúgy fetreng a mocsokban, mint Svédország.

Lásd többek között:

Justin Trudeau ajándéka a buzifeszten: az igazolványokban a férfi és nő mellett feltüntetnék a "semleges" opciót is

HIV-pozitív arab kisköcsöggel vonult fel Kanada kormányfője – nem menekült, de befogadják és gyógyítják

Megint az imádott buzijaival vonult a kanadai miniszterelnök

"Fiú vagy lány? Majd eldönti, ha felnő!" – a klasszikus liberális vicc Trudeau Kanadájában már nem vicc

A kanadai kormányfő új kollektív bűnösséget talált fel: amelyik ország a múltban nem volt buzipárti, abban mindenki vétkes

’39-ben sem kellettek senkinek a nemzetek vérszívói – Trudeau most emiatt is bocsánatot kér

Politikai menedékjogot kapott Kanadában a szegény fajüldözött Mohácsi Viktória

Kanadában léteznek emberi jogi bizottságok (Human Rights Commissions) és emberi jogi törvényszékek (Human Rights Tribunals). A törvényszék elnevezés különösen megtévesztő, mert ezek valójában nem hagyományos bíróságok, hanem inkább a magyar viszonylatban már ismert Egyenlő Bánásmód Hatósághoz hasonló intézmények. Ha a tapasztalt olvasó most gyanakodni kezdett, akkor azt jól tette: az emberi jogokról szóló rész csak álca, ugyanis az ilyen intézményeknek a valóságban az a feladata, hogy a polkorrektség öklével sújtsanak le azokra az üzlettulajdonosokra, hírportálszerkesztőkre és egyéb magánemberekre, akik ellent mernek mondani a multikulturalizmus, a feminizmus és az LMBTQ-mozgalom dogmáinak.

Az angol nyelv az „ő” birtokos névmásra két szót használ: „his”-t egy férfi, „her”-t egy nő esetében. Értelemszerűen az „ő pénisze” így hangzik: „his penis”. A transznemiségi mozgalom előretörése óta, vagyis hogy mindenki az, aminek éppen tartja magát, olyan biológiailag és nyelvtanilag helytelen kifejezéssel is lehet találkozni, hogy „her penis”, azaz „a nő pénisze”. Emellett a magukat transzneműnek tartó degeneráltak szeretik a semleges „they”, azaz „ők” szót használni saját maguk vonatkozásában még akkor is, ha egyedül vannak, valamint olyan nyakatekert, nem létező szavakat találtak ki, mint például a „ze” (magyarul kb. „őü).

Először Nemzeti Szexnapot akart

Jonathan Yaniv egy perverz, pedofil, degenerált zsidó, aki 1987-ben született Kanadában, és annak nyugati tartományában, Brit Columbiában él. Ámokfutása egy korszak kórképét vetíti elénk, ezért érdemes azt tüzetesebben is szemügyre venni.

A felforgatást elég hamar kezdte. 2008-ban cikk jelent meg arról, hogy egy bizonyos Jonathan Yaniv, a Kwantlen Polytechnic University diákja kampányt indított azért, hogy augusztus 21-e legyen Nemzeti Szexnap. Ha az olvasóban felmerült a kérdés, hogy erre mi szükség volt, hadd áruljam el az okát: az összes ilyen szerelemmel kapcsolatos megemlékezés és felvonulás erőltetése nem más, mint a homoszexualitás és egyéb perverzitás érdekében kifejtett propagandatevékenység. Ez tükröződik vissza például az olyan propagandaszólamokban, mint „A szerelemben nincs faj, nem, kor” és „A szerelem, az szerelem (#loveislove).

Az idő múlásával Yanivból egyéb degenerált hajlamok is előjöttek: kitalálta, hogy ő transznemű, elkezdte a Jessica nevet használni, női ruhákat viselt, valamint csak nőknek fenntartott konditerembe járt. Hogy onnan miért nem rúgták ki páros lábbal? Az olvasó rögvest látni fogja, hogy akkor mi történt volna.

„Női péniszét és heréit” akarta gyantáztatni kozmetikusnőkkel

2018-ban cikkek jelentek meg arról, hogy egy akkor még jogi okokból csak JY monogrammal megnevezett személy 16 panaszt nyújtott be különféle kozmetikusnők ellen a Brit Columbiai Emberi Jogi Törvényszéknél. (A törvényszék először elutasította, hogy a felperes teljes nevét nyilvánosságra hozza, de ezt a döntését később megváltoztatta.)

Az azért már akkor is kiderült, hogy JY, aki férfi, de a nyilvánosság előtt nőként azonosítja önmagát, 2018 őszén kimondottan olyan vancouveri szépségszalonokat keresett fel, melyek csak női vendégek számára ajánlottak brazil stílusú gyantázást, amit női alkalmazottak végeztek. JY összesen 16 kozmetikusnőt akart arra rávenni, hogy péniszét és heréit ilyen módon gyantázzák.

Tudni kell, hogy Yanivnak Vancouverben van lehetősége ún. manzilian gyantázásra, ami hasonlít a brazil gyantázáshoz, de kimondottan férfiak számára létezik. Ő azonban nyilvánvalóan részben degeneráltsága és perverzsége, részben pénzéhsége miatt szándékosan csak nőket fogadó kozmetikusnőkhöz ment, akik természetesen elutasították kiszolgálását. Ekkor Yaniv elrohant a Brit Columbiai Emberi Jogi Törvényszékre, ahol perek sorát indította ellenük genderidentitás alapján történt diszkriminációra hivatkozva.

A Justice Centre for Constitutional Freedoms (Igazságosság Központja az Alkotmányos Szabadságjogokért) nevű konzervatív jogvédő szervezet a 16 nőből 2-nek díjazás nélkül elvállalta a jogi képviseletét. Ez azért fontos, mert a perköltség fejenként 20-30.000 dollárra rúgott volna, ami arra ösztökélte az érintett nőket, hogy inkább próbáljanak peren kívül megegyezni. Yaniv nyilvánvalóan számított erre, mert például az egyik nőnek, Shelah Poyernek felajánlotta, hogy visszavonja a keresetét, ha kap tőle 2.500 dollárt. Ez ugye azt is jelentette, hogy ha a többi nőnek is ilyen ajánlatot tett, akkor 35-40.000 dollárnyi összeget is bezsebelhetett emberi jogi keresetei visszavonásáért cserébe.

A költségek mellett ezeknek a nőknek egyéb problémával is szembe kellett nézniük. Az egyik nő, akinek a képviseletét a Justice Centre elvállalta, elmondta, hogy már 26 különféle jogász és jogi iroda utasította el, hogy az ügyben képviseljék, ugyanis féltek a transznemiségi lobbi haragjától. Azt is tudni kell, hogy a törvényszék nem tájékoztatta a másik 14 perben álló nőt, hogy ingyenes jogi képviseletet kaphatnak a Justice Centre-től, ami még inkább kiszolgáltatott helyzetbe hozta őket.

Ebben az ügyben is bebizonyosodott, hogy helyes az a hozzáállás, amit a tapasztalt emberek a felforgatók agresszivitása kapcsán mondanak: meghátrálás helyett ellentámadásba kell átmenni. John Carpay, Shelah Poyer ügyvédje 2018 szeptemberében tájékoztatta Yanivot, hogy felveszik vele a küzdelmet, melynek során egy hivatásos kozmetikust fognak szakértő tanúnak beidéztetni, aki el fogja magyarázni, hogy a férfiak részére nyújtott manzilian gyantázás technikája eltér a nők részére nyújtott brazil gyantázástól. Yaniv ennek hatására valószínűleg rájött, hogy el fogja veszteni ezt a pert, ezért visszavonta ezt a keresetét.

Yaniv 2019-ben sem állt le fent bemutatott tevékenységével, mert újabb pert indított, ezúttal a Brazíliából Kanadába bevándorolt Maria Da Silva kozmetikusnő ellen. A 2019. július 17-i törvényszéki meghallgatáson Yanivnak volt képe magát áldozatként beállítani: „Azok az emberek, aki engem diszkrimináltak, rákényszerítik a hitüket a társadalomra”.

Ezenkívül a Twitteren azzal is eldicsekedett, hogy bezáratta a brit columbiai Langley-ben lévő bevásárlóközpontban található Merle Norman kozmetikai üzletet. „’[Méghogy] Jessica nem hatalmas’… nos, ez az üzlet, amit a Br. Col. Emberi Jogi Törvényszék elé viszek pénteken [2019. július 26-án], többé már nem létezik a @MetropolisatMet-ben, miután a főbérlő tudomására hoztam azt [a „genderdiszkriminációt”]”, írta Yaniv, és bejegyzéséhez egy fényképet is mellékelt, melyen az üzlet lehúzott rolóval látható.

A „transznő” nagyobb áldozat, mint a valódi nő

A felforgatók között állandóan verseny folyik arról, hogy szerintük ki a legnagyobb áldozat, kit nyom el a legjobban a társadalom. Jelen állás szerint a felforgatók a magukat nőnek képzelő férfiakat („transznőket”) nagyobb áldozatként ismerik el, mint a valódi nőket.

Ez tükröződik vissza például Meghan Murphy feminista újságírónő esetéből is, akit korábban többször kizártak a Twitterről, mert olyasmiket írt, hogy „a férfiak nem nők”, „a hímneműek nem válhatnak nőneművé”, és „Mi a különbség egy férfi és egy transznő között?”. Twitter-fiókját akkor függesztették fel véglegesen, amikor egy bejegyzésében hímnemű személyes névmást használt Yanivval kapcsolatban: „Aha, ő az [a férfi]” (Yeah it’s him).

Szeretném leszögezni, hogy mindezt nem azért írom le, hogy az olvasó könnyeket hullajtson a feministákért, hiszen ők igencsak kiveszik a részüket a nyugati civilizáció lerombolásában. Csupán arra szeretnék rámutatni, hogy újra láthatóvá vált az, amit az összes progresszív mozgalmárral, mint például a franciaországi jakobinusokkal vagy az oroszországi bolsevikokkal kapcsolatban már megtapasztaltunk: előbb-utóbb a felforgatók egymásra próbálnak rálicitálni, majd egymás ellen fordulnak, végül pedig a forradalom felfalja saját gyerekeit.

Szólásszabadság-aktivista női gondján gúnyolódott, majd letiltatta

Yaniv a Twitteren pengeváltásba keveredett Lindsay Shepherd szólásszabadság-aktivistával, melynek során többször élesen támadta a nőt, egyebek mellett kigúnyolva annak női gondját. Például ezt írta: „Azt hallottam, hogy @realDonaldTrump falat épít a méhed belsejében, azaz a ’szaporodási abnormalitásodban’. Remélhetőleg a fal úgy működik, ahogyan arra szánták”.

Shepherd természetesen visszavágott: „Nekem legalább van méhem, te dagadt ronda férfi. Természetesen ő azt gondolja, hogy a szaporodással kapcsolatos problémák olyasvalamik, melyeken gúnyolódni lehet”.

Mindez 2019. július 14-én történt – másnap a Twitter végleg felfüggesztette Shepherd fiókját. Yaniv ujjongott örömében: „Itt az idő bulit tartani! A gyűlölködésnek nincs helye ebben a világban. Viszlát, Felicia! #LMBTQ”

Félmeztelen úszást szervezett 12 éves lányoknak is

Időközben az is kiderült, hogy Yaniv a Langley-ben lévő uszodába, az Al Anderson Memorial Pool-ba félmeztelen sporteseményt szervezett lányoknak, ahol az alsó korhatárt 12 évben adta meg. Az ezt hirdető reklámanyagban ez állt: „Szülők és/vagy gondviselők részére a sportesemény nem engedélyezett”.

Mindezek tetejébe napvilágra kerültek Yaniv korábbi bejegyzései, melyeket az öltözőben ruhát váltó meztelen lányokról írt, miután nyilvánvalóan megfordult lányöltözőkben, elvégre ő is nő, tehát joga volt oda bemenni… Íme, néhány a bejegyzései közül:

Hírdetés

  • „Ha mondjuk 30 lány van az öltözőkben, szerinted közülük ott hányan öltöznek át nyugalommal úgy, hogy a vaginájuk és a cicijük kint van?”
  • „Tényleg jól ment. Bár többet vártam. Csak egy lányt láttam a bugyijában”.
  • „Tényleg arra számítottam, hogy besétálok és lányokat látok, ahogyan kint van a cicijük”.

Egyéb bejegyzései újra és újra azt mutatták, hogy lányokat az életkorukról faggatott, valamint többek között ilyen kérdéseket tett fel: „Láttál már valaha tamponzsinórt kilógni egy másik lány izéjéből?”

Egy lány előlép

Ahogyan a részletek a felszínre kerültek, az amerikai Washington Államban található Sammamish-ben élő 20 éves Jessica Rumpelben (@HyperJesserz) felötlött, hogy honnan ismerős Yaniv neve: amikor a lány csak 14-15 éves volt, a férfi az Ask.FM kérdezz-felelek oldalon rá is rámozdult. Később Yaniv felvette Rumpelt a Kik magánüzenet-küldő applikációra – ez utóbbi azért hírhedt, mert pedofilok rendszeresen használják az egymás közötti és az áldozataikkal való kapcsolattartásra.

Rumpel elmondta: „Először azt gondoltam, szóval tudod, hogy ennek a fickónak, úgy tűnik, valamiféle mentális problémái vannak. Először nem gondoltam, hogy [szexuális] ragadozó”. Hozzátette, hogy megszánta a fiatalembert, aki a 20-as évei végén járó, szőrtüszőgyulladástól és depressziótól szenvedőnek adta ki magát: „Mindig ott akartam lenni azok számára, akik szenvedtek. Bárki számára, akinek szüksége volt valakire, hogy meghallgassa”.

Idővel azonban az internetes csevegés kényelmetlen fordulatot vett. „Yaniv mindig azt mondta nekem, hogy betétet használ és be akar menni a női mosdóba. Megkérdezte tőlem, hogy hogyan lehet a női mosdóba bemenni anélkül, hogy elkapnák, és azután hogyan kell a mosdóban lenni, ha sok nő vagy lány van ott”, emlékezett vissza Rumpel. „Még azt is megkérdezte tőlem, hogy melyik fülkébe menjen be”.

Yaniv olyan képet küldött magáról, melyen lányoknak való farmernadrágot viselt, majd arra kérte Rumpelt, hogy kommentálja és dicsérje meg. Egy idő után még nyíltabban szexuális dolgokat kezdett feszegetni. „Yaniv cicikirálynőnek hívott engem, még arra is megkért, hogy menjek hozzá feleségül, és én csak 15 voltam. Azt mondta, hogy alig bírja kivárni, hogy 16 legyek”, mondta a lány.

Az 1987-es születésű Yaniv akkoriban 27 volt.

Amint az a korábban feltárt üzenetváltásokból kiderült, Yaniv a kommentjeit gyakran a menstruációval kapcsolatos dolgok felé vitte, sőt még odáig is elment, hogy Rumpelt azzal nyaggatta, hogy a lány készítsen fényképeket használt női higiéniás termékeiről.

Yaniv az Elmo nevű plüssfigura hangját utánozva felkavaró üzeneteket küldött Rumpelnek, többek között azt mondva, hogy „Elmo b*szni akar” és „Elmo szereti a puncit”. A legutolsó felvételen ezt mondta: „Szeretlek, Jess Rumpel. A cicid fel-le, fel-le, fel-le megy!”

Rumpel elmagyarázta, hogy Yanivnak volt egy Elmo-karakteres profilja az Ask.FM-en, és azt arra használta, hogy kérdéseket küldjön neki. A lány ezt eleinte aranyosnak találta, de amikor a dolog szexuálisra fordult, egyre kevésbé válaszolt neki. Rumpel szimpátiája végleg elpárolgott, amikor más lányok hozzá fordultak és azt állították, hogy Yaniv velük is hasonlóan vagy még rosszabbul bánt. A lányok látták, hogy Rumpel az Ask.FM-oldalán milyen kommenteket kapott Yanivtól, és megpróbálták figyelmeztetni.

Rumpel elmondta, hogy Yaniv illetlenségéről, valamint emberi jogi pereiről azután értesült, hogy Yaniv követte őt a Twitteren. „A múlt héten elhatároztam, hogy megnézem, hogy ki követ engem, és rátaláltam Jessica Yanivra. Először úgy voltam vele, hogy ez ki a nyavalya? És azután felismertem a vezetéknevet és azt az arcot”, mondta Rumpel, aki elmondása szerint megrémült, amikor megtudta, hogy Yaniv a nevét Jessicára változtatta.

„Rákattintottam a profilra és láttam a ’büszke leszbikus’ fotót, valamint hogy sok ember kommentált azzal kapcsolatban, hogy Yaniv egy görény. Láttam a képernyőfényképeket, melyek Yanivról voltak, amint a legfelkavaróbb kérdéseket teszi fel”, mondta Rumpel, aki végül az összes incidenssel kapcsolatban bejelentést tett a kanadai CyberTip honlapon, ami gyerekek internetes szexuális kihasználásával kapcsolatos ügyekkel foglalkozik.

Két másik lány is előlép

A kanadai Ontario tartományból való 20 éves Ashley Smith elmondta, hogy 14 éves volt, amikor Yanivval kapcsolatba került.

A lány nagy rajongója volt a Cimorelli tinédzser-popzenekarnak, és ennek révén 2013-ban a zenekar Facebook-oldalán került kapcsolatba Yanivval. (A The Post Millenial hírportál felhívta Yanivot, aki elmondta, hogy 2012 és 2017 között a Cimorelli Facebook-oldalt igazgatta.) Yaniv úgy mutatta be magát Smithnek, mint a lányzenekar menedzserét, ami gyorsan elnyerte Smith bizalmát. „Izgatott voltam. Úgy gondoltam, hogy ez volt az esélyem arra, hogy találkozhassak ezzel a zenekarral”, mondta Smith. Hozzátette, hogy egy napon Yaniv felhívta őt az egyik olyan dalt énekelve, amit a Cimorelli éppen meg akart jelentetni.

Yaniv az ujja köré csavarta Smith-t. Arra utasította, hogy a Párizsban élő 20 éves Louise Nussac-ot, aki szintén Cimorelli-rajongó volt, az interneten keresztül zaklassa, ugyanis a francia lány kiváltotta Yaniv haragját azzal, hogy hibás franciasággal tett Facebook-bejegyzését kijavította.

Yaniv ezután egy 12 éves Cimorelli-rajongó lánynak, akinek a neve a hírt lehozó The Post Millenial előtt ismert, azt mondta, hogy tudja meg, hogy Nussac-ék mit írnak. A lány ráment Nussac barátnőjének fiókjára, sikerült a bizalmába férkőznie és megszereznie a jelszót. „Yaniv azt mondta neki [a 12 éves rajongónak], hogy mindenről készítsen képernyőfényképet, amit látott, ami róla [Yanivról] szólt. [Yaniv] azután a képernyőfényképeket nyilvánosságra hozta”, mondta ezzel kapcsolatban Nussac.

A képernyőfényképek egy 4-500 Cimorelli-rajongó által látogatott üzenőfalon váltak nyilvánossá, akiket Yaniv arra ösztönzött, hogy gyalázkodó üzeneteket küldjenek Nussac-nak.

Az internetes zaklatással kapcsolatban Smith ezt mondta: „Féltem attól, hogy küzdjek ellene, és féltem attól, hogy nemet mondjak, mert azt akartam, hogy a Cimorelli kedveljen engem, és nem tudtam, hogy ami történik, az rossz”.

Akárcsak Rumpel, Smith is felkavaró üzeneteket kapott Yanivtól a menstruáció témájában. Például egy üzenetben azt kérdezte a 14 éves lánytól, hogy mikor volt az első menstruációja. Egy másik esetben tanácsot kért, hogy hogyan lehet lányoktól női higiéniás termékeket kérni, milyen lányokat kell megkérdezni, és vajon lehet-e a lánymosdón kívül őgyelegni.

Az üzenetek között volt olyan is, melyben Yaniv elismerte, hogy megnyitott gyerekpornográfiát, majd megkérdezte Smithtől, hogy akarja-e látni.

Yaniv azt is írta neki, hogy „Bárcsak két évvel idősebb lennél”, ami célzás volt arra, hogy szexuális kapcsolatba lépne Smith-szel. Később megkérdezte a lánytól: „Randiznál egy olyan sráccal, aki betétet visel?”

Yaniv azt is elismerte, hogy belezúgott egy másik 16 éves lányba, aki felkavaróan közel lakott hozzá. Nussac szerint Yaniv gyakran mondta embereknek, hogy azzal a lánnyal randizik: „Ez hazugság volt, méghozzá görénység, mivel [kisatírozott névnek] fogalma sem volt arról, hogy Yaniv azt tettette, hogy vele randizik”.

Időközben Louise Nussac és Ashley Smith tisztázták az egymáshoz való viszonyukat, és elmondásuk szerint Yaniv emiatt nem valami boldog. Smith azt is hozzátette, hogy sok olyan lányt ismer, akik szintén Yaniv áldozatává váltak, és most arra biztatja őket, hogy legyen bátorságuk előlépni. Elmondta, hogy ő maga is feljelentést fog tenni az ügyben.

Letartóztatták, de nem ezek miatt

2019. augusztus 5-én Yanivot letartóztatták. Ha most bizonyos olvasók naivan azt hitték, hogy végre eljött az igazság pillanata, akkor nyilvánvaló, hogy még mindig nem értették meg, hogy a tenyérbemászó képű és stílusú Justin Trudeau miniszterelnök progresszív Kanadájában hogyan mennek a dolgok. A letartóztatás oka ugyanis nem Yaniv agresszív perverzitása és pedofíliája volt, hanem egy banális ok.

Történt ugyanis, hogy Yaniv internetes élőadásban vitázott egy Blaire White nevű, magát nőnek tartó amerikai férfival. „Paprikaspray-t kell hordanom magammal, mert errefelé az emberek olyan átkozottul erőszakosak”, panaszkodott Yaniv a vita során. Ezután felállt, a lakásában kutakodott, majd visszajött. „Nem kellene, hogy szó szerint ilyesmim legyen. Nem kell, hogy a saját házamban féljek”, mondta, majd belemutatta a kamerába a sokkolóját és bekapcsolta azt. Hozzátette: „Ami Kanadában illegális. Csak úgy mondom”.

Kanadában az átlagember számára a sokkoló és a paprikaspray tiltott, a medvespray pedig csak kifejezetten a medvék elleni védelem céljára megengedett. Yaniv később elmondta, hogy körülbelül három perccel az élőadás befejezése után rendőrök jelentek meg az ajtajánál és megbilincselték őt azt mondva, hogy tiltott fegyvere van. A rendőrök a lakás átkutatása során két sokkolót, egy medvespray-t és egy paprikaspray-t foglaltak le, Yanivot pedig bevitték az őrsre, ahonnan másnap távozhatott.

Perverz és pedofil rámozdulás nőkre és lányokra? Senki se merészelje kritizálni ezt a csodálatos teremtést, aki csupán kifejezi genderidentitását!

Sokkoló birtoklása? Úristen, rendőrség, segítség!

Ez Trudeau Kanadája.

Mindenki tartsa nyitva a szemét, mert lesz ez még rosszabb…

A tapasztalt olvasó tudja, hogy a felforgatók folytatni fogják lassú, de kitartó aknamunkájukat azért, hogy a homoszexualitás és a transzneműség után a következő aberráció, a pedofília is az elfogadott szexuális irányultságok kategóriájába kerüljön.

A Yaniv-üggyel kapcsolatban a kárenyhítés már el is indult, ugyanis magukat transzneműnek tartó személyek azt kezdték el hangsúlyozni, hogy Yaniv nem képviseli a transzneműeket, mert ők valójában nem ilyenek. Hol is hallottunk hasonló magyarázkodást? A homoszexuálisoknál, akik előadták, hogy ők csak békében szeretnének élni és saját magukkal szeretnének foglalkozni, ezért kérnek toleranciát, aztán amikor a törvényeket a javukra megváltoztatták, kártérítés címén pénzt csikartak ki homoszexuális lakodalmat kiszolgálni nem akaró pékekből és virágárusokból, valamint gyerekeknek tartottak előadásokat arról, hogy a homoszexualitás milyen természetes és jó dolog.

Éppen ezért mindenkit arra szeretnék ösztönözni, hogy tartsa nyitva a szemét és óvja gyerekeit, mert biztos, hogy újabb és újabb Jonathan Yanivok fognak felbukkanni.

Végül, de nem utolsó sorban az alábbi videókra szeretném felhívni a figyelmet, ahol anyucit és drágalátos fiacskáját lehet akcióban látni bebizonyítva azt, hogy nem esik messze az alma a fájától. Aki pedig még többet akar tudni, a lenti "Források" között megtalálja az idevágó cikkeket.

“JESSICA” YANIV UNHINGED! PRESS FOR TRUTH ASSAULTED AT TRIBUNAL HEARINGS!!!
Press For Truth
First published at 01:36 UTC on July 27th, 2019.
https://www.bitchute.com/video/KBad2Ccm3VA/

EXCLUSIVE: “MAMA YANIV” ASSAULTS REBEL REPORTER, JESSICA BLOCKS CAR AND CALLS COPS! | KEEAN BEXTE
Rebel Media
First published at 17:28 UTC on August 9th, 2019.
https://www.bitchute.com/video/Lv5Ym21cqN0/

EXCLUSIVE FOOTAGE: JESSICA YANIV ASSAULTS REBEL REPORTER WITH CANE! | DAVID MENZIES
Rebel Media
First published at 21:26 UTC on August 15th, 2019.
https://www.bitchute.com/video/mcEnBHAYYVM/

Hidra – Kuruc.info

Források:

Student lobbies for National Sex holiday
Aug 10, 2008 Hamilton Spectator
https://www.thespec.com/news-story/2106971-student-lobbies-for-national-sex-holiday/

CARPAY: 16 Vancouver women facing human rights complaints for refusing to wax transgender woman’s male genitalia
By John Carpay
November 6, 2018
https://www.thepostmillennial.com/carpay-16-vancouver-women-facing-human-rights-complaints-for-refusing-to-wax-transgender-womans-male-genitalia/

Transgender Woman Files Human Rights Complaints Against 16 Women For Refusing To Wax His Male Genitalia
By Amanda Prestigiacomo
November 7, 2018
https://www.dailywire.com/news/38105/transgender-woman-files-human-rights-complaints-amanda-prestigiacomo

Meghan Murphy, Twitter and the new trans misogyny
A Canadian feminist journalist is the latest casualty of the transphobia crusade
By Julie Bindel
November 26, 2018
https://spectator.us/twitter-trans-meghan-murphy/

Free speech activist Lindsay Shepherd permanently banned from Twitter
Shepherd, a contributor to True North, filed an appeal to Twitter but it was denied.
By True North Wire
July 16, 2019
https://tnc.news/2019/07/16/free-speech-activist-lindsay-shepherd-permanently-banned-from-twitter/

Trans Woman Says Estheticians Who Refuse to Wax Her Balls Are ‘Forcing Their Beliefs on Society’
By Pluralist | Jul 18, 2019
https://pluralist.com/jessica-yaniv-wax-genitals/

Trans Activist Organizes Topless Swimming Session For Girls as Young as 12, Parents Not Allowed to be Present
22 July 2019
By Paul Joseph Watson
https://summit.news/2019/07/22/trans-activist-organizes-topless-swimming-session-for-girls-as-young-as-12-parents-not-allowed-to-be-present/

EXCLUSIVE: 15-year-old alleged victim of Jessica Yaniv speaks out
By Anna Slatz, 07/24/2019
https://www.thepostmillennial.com/exclusive-15-year-old-alleged-victim-of-jessica-yaniv-speaks-out/

EXCLUSIVE: Jessica Yaniv accused of trying to share child porn, sexual harassment of minors
By Anna Slatz July 2019
https://www.thepostmillennial.com/exclusive-jessica-yaniv-accused-of-trying-to-share-child-porn-sexual-harassment-of-minors/

Transgender Activist Who Demanded Beauticians Wax Her Balls Brags About Getting Cosmetics Store Shut Down
25 July 2019
By Paul Joseph Watson
https://summit.news/2019/07/25/transgender-activist-who-demanded-beauticians-wax-her-balls-brags-about-getting-cosmetics-store-shut-down/

Jessica Yaniv, a transgender B.C. activist, says she was arrested for brandishing a Taser
August 6, 2019 10:54 PM EDT
Last Updated August 7, 2019 4:34 PM EDT
https://nationalpost.com/news/jessica-yaniv-a-transgender-b-c-activist-says-she-was-arrested-for-brandishing-a-taser

UPDATE: Alleged predator Jessica Yaniv arrested, home searched
By Anna Slatz 08/06/2019
https://www.thepostmillennial.com/breaking-rcmp-search-the-home-of-alleged-predator-jessica-yaniv/

Kötelező olvasmány: Saját szavaikkal: a "queerelmélet" és a zsidókérdés – Csonthegyi Szilárd újabb tanulmánya


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »