A pedofilper megrázó részletei

Vérlázítóan ocsmány szexuális aktusokra kényszerítette fiúgyermek áldozatait az a korábban a Burattino iskolában tanító tanár, akit két éve tartóztatott le a rendőrség pedofília gyanúja miatt – derült ki tegnap az ügy bírósági tárgyalásán. A fiúkat olyan sokkhatás érte, hogy még ma is alig tudtak beszélni arról, mit művelt velük a férfi 2011 és 2014 között.

Egy nyári táborban egyszer azt mondta: „gyere, mutatok valami jót”, és megtanított maszturbálni – emlékezett vissza a 2000-ben született Tomi, aki a cselekmények idején alig múlt 11 éves. A vádlott B. Tamás a csepeli Burattino alapítványi iskolában lett az osztályfőnöke, ahová hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek járnak. Eleinte rossz volt a tanárral a kapcsolata, aki gyakran csúfolta őt, és többször a könyökének rántotta a fiú homlokát, akit emiatt társai is gúnyoltak.

Később a tornatanár közeledni kezdett hozzá, érte ment reggel autóval, iskola után hazavitte, másokkal egyetemben sűrűn jártak szórakozni, moziba, kirándulni, karácsonyra pedig távirányítós autót kapott a tanártól ajándékba. Később B. Tamás arra kérte a gyerekeket, hogy aludjanak nála. – Eleinte semmi nem történt, majd elkezdte a dolgait – idézte fel a fiú zavarodottan, aki csak úgy volt hajlandó vallomást tenni, ha a vádlott nincs jelen a teremben. Egy alkalommal a vádlott arra kérte Tomit, vegye elő a nemi szervét, játsszon vele, majd az övével is. Ezt követően a tanár már a szájába is vette a gyermek nemi szervét.

Hírdetés

Tomi szerint a férfi mind többet akart: egyszer bezárta a szertárba, és azt mondta, addig nem engedi haza, amíg orálisan vagy análisan ki nem elégíti. A kick-box edzések után, amelyeket B. Tamás tartott, mindig közösült a gyerekkel, a lakásán zajló aktusok során pedig pornóoldalakat nézetett a fiúval, miközben orálisan kielégítette a gyereket, akiről fényképeket is készített. – Gyűlöletet éreztem iránta, undorodtam tőle ilyenkor – vallotta a fiú. A gyermek nem mert ellentmondani a tanárnak, félt, hogy megszégyeníti, kiközösíti, megveri, illetve attól tartott, hogy senki nem hinne neki, mert eleinte nem volt tudomása arról, hogy mással is fajtalankodik a tanár. Az is megesett, hogy B. Tamás arra kérte a gyermeket, vezetés közben elégítse ki orálisan.

Egy idő után az egyszerű aktus már nem elégítette ki a vádlottat: előbb azt kérte Tomitól, hogy osztálytársával, Lacival közösüljön – ez végül nem következett be –, máskor kikötözte Tomit és Matyit az iskolapadhoz, és arra kényszerítette Tomit, hogy orálisan elégítse ki egyik osztálytársát. A fiú a nyomozás során tett vallomásában azt is állította, látta, amint B. Tamás egyszer az örökbe fogadott fiával csókolózik.

Az 1999-ben született Zsolt arról is beszámolt, hogy amikor a tornatanára lett a férfi, arra kérte, elégítse ki, ami megtörtént, majd viszont is. Ezt követően gyakran előfordultak aktusok köztük, még olyanra is akadt példa, hogy B. Tamás elkérte a fiút egy óráról, hogy fajtalankodhasson vele. Zsolt azt vallotta: „a szertárban megfogta a fejem, és lenyomta” az ágyékához.

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016. 05. 05.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »