A Párkányi Rendelőintézetben tanácskozott a Szövetség Nyitra megyei képviselőcsoportja

A Párkányi Rendelőintézetben tanácskozott a Szövetség Nyitra megyei képviselőcsoportja

A Nyitra Megyei Önkormányzat testületi ülései előtt a Szövetség képviselőcsoportja rendszeresen megbeszéléseket tart, általában a Nyitra megye által fenntartott valamelyik intézményben.

„Azért szoktam ilyen intézménybe összehívni az ülést, hogy a megyei képviselők megismerkedhessenek a megye által fenntartott intézményekkel” – nyikatkozta Farkas Iván frakcióvezető. Mint mondta, ezúttal Nyitra Megye Párkányi Rendelőintézetében tartották a Szövetség megyei képviselőcsoportjának ülését.

Hírdetés

Mivel a megyei egészségügy a frakció egyik priorításának számít, odafigyelnek a párkányi rendelőintézet fejlődésére, gyarapodására is.

A tanácskozás 1. napirendi pontjában Mgr. Czékus András, az intézmény igazgatója tartott beszámolót az elért eredményekről, sikerekről és gondokról, tájékoztatott Farkas Iván.

„Megtekintettük továbbá a közelmúltban megvalósított megyei beruházásokat. A tanácskozáson megtárgyaltuk a következő időszakban megvalósításra váró beruházások listáját, melyről várhatóan már a jövő hétfőn esedékes megyei testületi ülésen döntések születnek” – mondta a klépviselő hozzáfűzve,  ezt követően megvitatták a hétfői megyei testületi ülés további napirendi pontjait és gratuláltak az intézmény igazgatójának is az elért eredményekhez.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »