"A paradicsomba került" az Iszlám Állam leghírhedtebb lefejezője – Basár el-Ászád katonái végeztek vele (18+)

"A paradicsomba került" az Iszlám Állam leghírhedtebb lefejezője – Basár el-Ászád katonái végeztek vele (18+)

A Szíriai Arab Hadsereg katonái tegnap délután rövid úton a paradicsomkertbe juttatták Muhámmád Hámdúst, az Iszlám Állam legvisszataszítóbb bakóját, azaz lefejezőjét. A szíriai kormánycsapatok katonáit és a polgári személyeket lefejező vadállat előszeretettel filmeztette szörnytetteit, ám kedden az Aleppo közelében levő Kuweires katonai repülőtér birtoklásáért vívott ádáz küzdelemben Hámdúsra is lesújtott a hóhér pallosa – közli a El-Mászdár Arab Hírforrás és a Bladi.net nevű marokkói hírportál.

Muhámmád Hámdús, művésznevén Kokito tegnapi halálát a hóhér akasztása mondással is lehetne bejelenteni, ám mivel ő volt az Iszlám Állam leghírhedtebb lefejezője, ezért inkább mondjuk azt, hogy lesújtott rá a bakó pallosa. Muhámmád Hámdús 2014-ben érkezett Szíriába a dzsihád, azaz a szent háború hívó szavára szülőhazájából, Marokkóból, hogy erősítse az Iszlám Állam kalifájának, Ibráhím Ábú Bákr el-Bagdádinak a hatalmát, s harcoljon Basár el-Ászád szíriai elnök kormánycsapatai ellen.

Hírdetés

A Kokito becenévre hallgató Hamdús már javában fejezgette az a polgári személyeket, a fogságba ejtett Szíriai Arab Hadsereg katonáit és a más vallásfelekezetek hívőit, amikor megismerkedett egy szintén marokkói, ám Szíriában az Iszlám Állam soraiba beállt nővel, feleségül vette, akinek nászajándékként az öngyilkos merénylők által használt robbanóövet adott. Az ifjú párnak nyolc hónappal ezelőtt fiúgyermekük született az Iszlám Állam „fővárosának” számító szíriai Er-Ráká városban.

Kokito bakó leginkább az Aleppotól keletre fekvő Dir Háfer síkságon fejtett ki élénk tevékenységet a lefejezések terén, ám a legszörnyűbb tettét az a videofelvétel őrizte meg a boldog utókornak, amelyen egyszerre öt fegyvertelen polgári személyt fejét választotta el a testétől, azt állítván, hogy az áldozatok Basár el-Ászád elnök kormányának kémjei voltak.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »