A pánik, a legújabb liberális fegyver

A pánik, a legújabb liberális fegyver

Eljött az ideje annak, hogy ne csak az éttermeket, bárokat, mozikat, színházakat és bizonyos üzletek működését szabályozzák törvényileg, hanem szigorú intézkedésekre lenne szükség az országot leuraló pánik legfőbb felelőseivel szemben is.

Több mint egy hete figyelem, elemzem, értékelem a balliberális sajtó koronavírus témakörében folytatott tevékenységét. Nincs nehéz dolgom, ugyanis semmi mással nem foglalkoznak, csak a járvánnyal. A céljuk egyértelműen és kimondottan a pánikkeltés, a rémhírterjesztés, illetve Magyarország vírus elleni munkájának megnehezítése. Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy felismerjük az egyértelmű politikai szándékukat.

A legfőbb témáik:

A balliberális média undorító ténykedését az iskolabezárásokon keresztül lehet a leginkább szemléltetni. Az elmúlt héten napokig azt hallgattuk, olvastuk, hogy már régen be kellett volna zárni az oktatási intézményeket. Minden ország felfüggesztette a tanítást, csak mi nem, ez hallatlan. Péntek este a miniszterelnök bejelentette az iskolazárat, illetve a távoktatást.

Mi volt erre a libsi válasz?

Nem, nem az, hogy Orbán Viktor felelős döntést hozott. A hivatásos pánikkeltők folytatták a hisztériát azzal, hogy ha bezárják a sulikat, akkor ki fog vigyázni otthon a gyerekekre, sőt az egyik „portál” addig ment el, hogy órákig a legfőbb híre az volt, hogy aki nem megy be dolgozni a gyereke miatt, azt azonnal kirúgják. Ez nyilvánvaló hazugság, rémhírkeltés, amely kimeríti a Büntető törvénykönyv rémhírterjesztésre vonatkozó paragrafusát.

„337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Hírdetés

Igen, ebben az esetben a cikket elkövető újságírónak 3 év börtönnel kellene számolnia. De szerencsére hazánk egy olyan ország, ahol a bírák nagy része a kommunizmusban szocializálódott. Szóval még feljelentés sem lesz az ügyből.

Rémhírterjesztésből más portálok is próbálnak mostanság komolyabb bevételt generálni. A liberális kurucinfo vasárnap szintén órákig tartotta címlapjának tetején azt a hírt, miszerint két hét múlva 50-60 ezer fertőzött lesz Magyarországon. A hisztériakeltés legfőbb hazai képviselői ezt természetesen nem saját kútfőből találták ki. A szakmaiság álcájával élve a Magyar Orvosi Kamara elnökére hivatkozva írták. Értik, Magyar Orvosi Kamara, ha ők mondják, akkor ez biztos így lesz. Az irományból az az apró részlet kimaradt, hogy a MOK elnöke az a Kincses Gyula, aki Gyurcsány Ferenc korábbi államtitkára volt és a mai napig az egyik legnagyobb rajongója. Tehát a Magyar Orvosi Kamara nem szakmai szempontokat képviselve kelti a rémhírt, hanem bizony komoly politikai célokkal, ami ebben a helyzetben több mint gusztustalan.

Nincs még egy olyan ország Európában, de valószínűleg a világon sem, ahol bizonyos médiatermékek nem a honfitársaiknak, hanem a vírusnak szurkolnak.

Ezek alapján jó szívvel kijelenthetjük, hogy Kovács Zoltán a vasárnapi sajtótájékoztatón úriember volt az ellenséges médiumokkal szemben. Úriember, mert egyáltalán szóba állt velük.

Jelenleg az a legfontosabb, hogy túlvészeljük ezt a szörnyűséget. Ez az elsődleges feladat, de fél szemmel figyeljünk rájuk, és ne felejtsük el a járvány végeztével kérdőre vonni őket, lesz mit.

Aki a hétköznapokban kártékony, az válság esetén pusztító lehet.

Bohár Dániel – www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »