A országgyűlési képviselő és korábbi miniszter is együtt koszorúzott a megfertőződött szegedi rektorral

A országgyűlési képviselő és korábbi miniszter is együtt koszorúzott a megfertőződött szegedi rektorral

A Fidesz parlamenti képviselője és Trócsányi László is együtt koszorúzott a koronavírusos szegedi rektorral – írja a 24.hu.

Mint ismert, szombaton derült ki, hogy Rovó Lászlónak, a Szegedi Tudományegyetem rektorának pozitív lett a tesztje.

Hírdetés

A lap emlékeztet arra is hogy a rektor – aki az egyetemi koronavírusügyi operatív bizottságot is vezeti – ausztriai síszabadságáról visszatérve úgy döntött, hogy nem vonul karanténba, hanem munkába áll. Az elmúlt napokban műtétet is végzett a szegedi fül-orr-gégészeti klinikán az RTL Híradó és a Magyar Hang információja szerint. Az orvos ugyanakkor nem csak a kollégáival találkozott az elmúlt napokban.

Március 13-án az egyetemi vezetés B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő és Juhász Tünde megyei kormánymegbízott társaságában koszorúzta meg Petőfi Sándor szobrát a Dóm téren. Az egyetem weboldala szerint az eseményen részt vett Rovó is, és csoportkép is készült.

A járványveszély miatt lefújt március 15-i ünnepségek helyett megtartott szűkkörű megemlékezésen ott volt az Orbán-kormány korábbi igazságügyi minisztere, Trócsányi László is, aki jelenleg az SZTE Állam-és Jogtudományi Karának oktatója, valamint a Fidesz európai parlamenti képviselője.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »