A “nyugati világ” a mai napig a “trianoni politikáját” folytatja Magyarországgal szemben – rövidke lapszemle

Udo Ulfkotte – A megvásárolt újságírók című leleplező könyvében írta meg, hogy a nyugati médiumok nem a tájékoztatás eszközei, hanem a manipulálás fegyverei

Udo Ulfkotténak, a Frankfurter Allgemeine Zeitung egykori újságírójának egyetlen olyan német médium sem jut eszébe, amely jót írna Magyarországról. A kulcsszavak mindig ugyanazok: korrupció, antiszemitizmus, szélsőjobb, cigányság diszkriminációja.

Az utca embere arra gondol, hogy miért vegye meg a Figarót, a Frankfurter Allgemeinét, a Timest, ha azok manipulálják őt, olyan háborúk mellett kampányolnak, amelyeket az emberek egyáltalán nem akarnak. Inkább az online portálokat, blogokat olvassák – lehet, hogy azok is dezinformálnak, de legalább nem kerülnek pénzbe.

Hírdetés

Ulfkotte szerint az emberek nem akarnak háborút Ukrajnában Oroszországgal. Ha bárki megkérdezi az embereket Magyarországon vagy Németországban, a többségük nem akar szankciókat Oroszországgal szemben – mégis szankciók vannak érvényben.

„Nem számít, milyen irányultságú kabinet kormányozza Magyarországot, a nemzetközi sajtó rossz színben tünteti fel az eseményeket, ha ez szolgálja a nyugati politikusok érdekeit”.

Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »