A Nyugat igazi arca: a “nácikat” tiltja le a Reddit, az antifák gyújtogatnak

A Nyugat igazi arca: a “nácikat” tiltja le a Reddit, az antifák gyújtogatnak

A Reddit online internetes fórum megkezdte új politikája megvalósítását azzal a meghirdetett céllal, hogy megtiltsa az erőszak dicsőítését és az arra való felbujtást.

Az elsők között a náci, nemzeti szocialista és szélsőjobboldal elnevezésű fórumokat tiltotta be, jelenti a vezető amerikai lap, a New York Times.

Hírdetés

Az Info-Direkt nevű osztrák hetilap arról ír, hogy október 24-én késő este a németországi Halle városában nem régen megnyílt, Németország patriótáinak első központja ellen az antifasiszták kegyetlen támadást intéztek, beleértve három autó és szemetes kukák felgyújtását, valamint festékbombák bevetését.

Kifeszítették a ház ajtaját és vajsavat spricceltek az épületbe. A rendőrség mellett a tűzoltóknak is a helyszínre kellett sietniük. Az egyik patrióta a Facebookján azt írta, hogy ez a terror egy olyan baloldali zöld establishment közvetlen következménye, amelyet éveken át tűrtek és támogattak. Kijelentette, nem hagyják magukat megfélemlíteni és együtt harcolnak a hazájukért, bármibe is kerüljön az.

/Echo TV nemzetközi sajtószemléjéből, először 11:55-kor/


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »