A nyakánál fogva vonszolnak és rugdosnak egy ártatlan lovat egy cigány „vándortáborban” – az a legendás állatszeretetük!

Az angliai Radcliffe-on-Trent-ben készült videón tisztán kivehető, hogy a ló először az oldalán fekszik, aztán egy férfi az állatot a nyakánál fogva keresztülvonszolja a mezőn. Majd fejbe rúgja a félelemtől megbénult lovat, még mielőtt az talpra állhatna, röviddel ezután pedig az elkövető távozik a helyszínről. Az esetet jelentették a rendőrségnek és a helyi állatvédő szervezetnek is (RSPCA).

A megrendítő jelenetsor nem sokkal azután történt, hogy hétfőn több tucat lakókocsi és furgon érkezett a helyi kisváros sportpályájára. Egy szemtanú azt nyilatkozta a Nottinghamshire Live-nak: „Teljesen tanácstalanok vagyunk, és rettentően elszomorít minket ez a viselkedés.

Hírdetés

A terület a South Nottinghamshire Academy tulajdonában áll, aminek a használatára nem kaptak engedélyt az átutazók!

Egyből hívtuk a RSPCA-t, akik rögtön reagáltak és elkezdték vizsgálni az esetet. Sajnos azonban ők a rendőrság nélkül tehetetlenek!” Egy másik szemtanú pedig hozzátette: „Azt is láttuk, ahogyan egy kutyát a nyakánál fogva arrébb dobnak! Ráadásul állandóan tüzet gyújtanak, folyamatosan kiabálnak és káromkodnak…”

Mirror


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »