A norvég hercegné angyalokkal kommunikál, mégis egy néger szélhámos jegyezte el

A norvég hercegné angyalokkal kommunikál, mégis egy néger szélhámos jegyezte el

Eljegyezte az 50 éves Márta Lujza norvég hercegnét Durek Verrett, más néven Sámán Durek, aki "több híres színész guruja", önjelölt sámán – írja a France 24 nyomán a Telex.

Márta Lujza maga is érdeklődött az elvont dolgok iránt. Amellett, hogy az alternatív terápiákban hitt, azt állította, hogy angyalokkal kommunikál. A tapasztalatait tanfolyamokon, könyvekben próbálja megosztani a követőivel. A pár kapcsolatát többen bírálták, amiért a hercegné összemosta az üzleti és a királyi életet, például mikor A hercegnő és a sámán című beszédét népszerűsítette.

„Őfelsége, a király és őfelsége, a királynő a legszívélyesebb gratulációjukat küldi, és minden jót kívánnak nekik a jövőben” – írja a Norvég Királyi Ház közleményében.

Hírdetés

A norvég hercegnének előző házasságából már van három lánya. Ari Behn íróval 2016-ban váltak el, a volt férje 2019 decemberében öngyilkos lett.

Márta Lujza hercegné korábban lemondott hivatalos címeiről és kötelességeiről, úgy döntött, inkább civil életet fog élni. Az öröklési sorrendben a negyedik helyen áll.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »