A normalitás pártján az abberáció ellen – akcióban a Betyársereg és a Mi Hazánk

A normalitás pártján az abberáció ellen – akcióban a Betyársereg és a Mi Hazánk

Az elmúlt hétvégén szervezetünk közös akciót tartott a Mi Hazánk Mozgalommal, annak a tápiósági pedofil férfinek a házánál, akit a hatóságok – annak ellenére, hogy állítólag be is ismerte a terhére rótt cselekményeket! – hazaengedték, arra a településre, abba a lakókörnyezetbe, ahol az általa zaklatott gyermekek is élnek!

Mindezt anélkül, hogy a helyi lakosok, vagy legalább a közelben élő áldozatok családjai bármiféle tájékoztatást is kaptak volna róla, kit szabadítottak ismét közösségükre. Így fordulhatott elő, hogy egy gyermeknek, aki szintén a férfi beteges hajlamainak esett áldozatául, el kellett szenvednie egy megrázó találkozást korábbi bántalmazójával…

Miután tudomást szereztünk ezekről az áldatlan állapotokról, azonnal tiltakozó, figyelemfelhívó demonstrációt hirdettünk meg a Mi Hazánkkal közösen, melyet szombat délután sikeresen meg is tartottunk. A sötét lelkű, kétlábon járó ragadozó állítólag bent tartózkodott a rendőrség által körülvett ingatlanában a rendezvény ideje alatt, ám nem merészkedett elő, hogy szembenézzen a joggal felháborodott emberekkel, azokkal a betyárokkal, akik a védtelenek megvédését tűzték zászlajukra. Pedig szívesen elmondták volna neki személyesen is, mit gondolnak az efféle emberalatti lényekről, ártatlan gyermekek bántalmazásáról…

Hírdetés

A Mi Hazánk elnöke (aki egyúttal szervezetünk társalapítója is) beszédében kemény szavakkal bírálta a felelősöket, akik lehetővé tették, hogy egy ilyen szörnyeteg minden további nélkül visszatérhetett oda, ahol nemrég még gyermekekre vadászott. Egyúttal követelte, hogy a már több nyugati országban alkalmazott kasztrálást vezessék be Magyarországon is a szexuális bűncselekmények elkövetőivel szemben. Elmondta továbbá azt is, hogy létre kell hozni egy bárki számára hozzáférhető adatbázist, amelyben névvel és címmel kereshetőek a pedofil bűnözök, mivel az embereknek joguk van tudni róla, ha egy efféle veszélyes alak él az otthonuk és a családjuk közelében. A nemzeti mozgalom vezetője beszédét azzal fejezte be, hogy a pedofilokat kell elzárni a gyermekek elől, nem pedig a gyermekeket a pedofilok elől.

A normalitás pártján álló hazafiak ezután még hangos skandálással is üzentek a lepusztult házában bujkáló gonosztevőnek, a „Börtönbe!” és a „Kasztrálás!” szavakat ismételve.

Betyársereg


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »