A normalitás mellett álltak ki Budapesten

A normalitás mellett álltak ki Budapesten

A European Patriots Unite civil formáció megalakulása utáni első rendezvényén a normalitásért tüntetett augusztus 21-én, Budapesten.

A European Patriots Unite civil formáció megalakulása utáni első rendezvényén a normalitásért tüntetett augusztus 21-én, Budapesten.

A demonstrációt már májusban bejelentették, a Budapest Pride idejére időzítve az LMBTQ elleni és az apa, anya, gyermek hagyományos családmodell melletti demonstrációnkat. A mások vonulása elmaradt, a szervezők a téma fontosságára való tekintettel nem mondták le akciójukat.

A családrombolás elleni tiltakozásuk célja, hogy az LMBTQ erőszakos propagandája ne mérgezze a fiatalok, a normális párok, tanárok, pedagógusok elméjét, lelkét.

Az egyesület számára nem kedvezett az időpont (hosszú hétvége) és az időjárás (35 fok) sem, mindezek ellenére nagyjából 200 – a szervezők megfogalmazása szerinti – hős hazafi jelent meg az eseményen, köztük dr. Papp Lajos szívsebész professzor is.

Hírdetés

Mellettük négy momentumos aktivista is ott sündörgött a közelben ellenlábasként.

A rendezvényen felszólalt Csíkhelyi Levente (European Patriots Unite), Kremser Tamás, (European Patriots Unite), Gaudi-Nagy Tamás (European Patriots Unite és Nemzeti Jogvédő Szolgálat), Szilágyi Ákos (Hetero Pride Budapest), Reiner Péter (Hetero Pride Budapest), Gonda László (, Magyarok Világszövetsége), Téglásy Imre ( Alfa Szövetség).

Sinkovits-Vitay András betegség miatt nem tudott jelen lenni, verset küldött, amit Reiner Péter olvasott fel.

Az Isten-haza-család fogalma köré felépített rendezvényen felvetődött a Fradi-szurkolók és Novák Előd szivárványos zászlót eltávolító akciója is, amit a jelenlévők lelkesen üdvözöltek. A magyar zászlót a Dunába dobó két fiatal liberális kölyök is szóba került ellenpéldaként, őket a BS tanította meg a jó modorra – emlékeztetett Kremser Tamás, az egyesület elnöke.

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »