A „Norbi botrány” margójára

A „Norbi botrány” margójára

Uptade Norbi média balhéja kitűnően sikerült, hiszen vele van tele minden újság és az internet összes bugyra. Az ősi igazság ismét igazolta önmagát: a negatív reklám is reklám. Na, de miért is ütötte ki a biztosítékot sokaknál a fittnesz Cézár néhány, kocsmapult mellé való eszmefuttatása? Egyrészt mert olyan tabukat feszegetett melyek a közbeszédben eddig nem jelenhettek volna meg. Ez a nők és főleg az anyák testsúlya és a férfi szexualitás vizuális alapállása és ennek hatásai a házasságokra. Mert mit is mond ez a jóember? Azt, hogy bizony a nők jó része a terhesség és a szülés után elhagyja magát, elhízik, ami eliminálja a férfiak szexuális vágyát és ez végső soron váláshoz és apa nélkül felnövő gyerekekhez vezet. Mi volt erre a többség reakciója? A nők nem tehetnek semmiről, vagy ha mégis ők küzdenek, de hiába. A férfiak nem is a jó testű, feszes bőrű nőkre gerjednek, hanem a meghízott feleségüket kívánják, mert ez így van rendjén. Az az igazság, hogy mindkét oldalnak van igazsága, csak hát ezekkel az emberek nem szeretnek szembe nézni.

Norbinak abban van igaza, hogy igen: sok nő a gyerekszüléssel bebiztosítottnak érzi a férfi figyelmét és gondoskodását. Nemcsak arról van szó, hogy meghízik, vagy sem, hanem arról is, hogy akar-e még szexelni a férjével egyáltalán. Sok helyen lehet olvasni ennek a viselkedésnek a magyarázatát. Nem is írnék róla bővebben. De könyörgöm, fogadjuk el, hogy vannak nők, akik a szexet eszköznek, férjmegtartónak, apaszerzőnek használják, és ha célba értek elengedik az egészet. Azt is lássuk be, hogy a testsúly dolog is eredhet ebből. Ha a nőt nem érdekli a szex úgy általában, vagy csak a férje által nyújtott szex nem érdekli akkor nem fog befektetni energiát abba, hogy lefogyjon, hacsak egy másik férfi nem kelteni fel az érdeklődését, vagy esetleg a környezetében lévő nőkkel nem akar ebben versenyezni.

Hírdetés

Abban is igazat kell adnom neki, hogy a női test állapota igenis a férfi legfontosabb szexuális stimulálója. Hiába értem meg egy nővel magamat nagyon jól és erős a lelki kapocs, ha nem tud a testével felizgatni szexuálisan, akkor előbb-utóbb szakítani fogunk. Persze a férfiak azért annyira mégsem egyszerűek, mint azt ahogy Norbi állítja. A nagyon kívánatos és az abszolút nem kívánatos között széles a szürke zóna. Ki tudja pontosan megmondani, akár a saját párjával kapcsolatban, hogy +15, vagy + 20 kilónál konyulna el először a szerszám a hitvesi ágyban? Ezen kívül pedig a nő szexuális viselkedése is tud rontani, vagy javítani a férfi gerjedelmén.

Az ellen oldal jogosan mondja ugyanakkor, hogy minimális az olyan nők száma, akiknek a testét ne formálná át valamennyire a terhesség és a szülés, ami egy nagyon sokrétű és összetett változást hoz létre a nőben. A férfiak nem ostobák. Aki kicsit is szereti gyermekei anyját az tudja, hogy az utódlásnak ára van. Többek között az is, hogy a szeretett nő alakja kisebb-nagyobb mértékben megváltozik. Az apák többsége ezt elfogadja. A szélsőségeket pedig nyilván mindenki vérmérséklete szerint tolerálja, vagy nem. Mindenkinél máshol van a határ. A férfiak általában azt is díjazzák, ha legalább az igyekezetet látják a nőkön, hogy nagy vonalakban vissza akarják szerezni a szülés előtti testsúlyukat. Ha viszont azt tapasztalják, hogy még szándék sincs arra, hogy kisbálnából újra kívánatos sellővé váljanak, nos akkor ki-ki eldöntheti, hogy válik, szeretőt tart, kurvázik, vagy szenved otthon. Női oldalról pedig, biztos vagyok benne, hogy azok a nők, akik szeretik a gyermekeik apját, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a jó alak örömet okoz a férjüknek és lehetőségeik és adottságaik szerint mindent megtesznek ennek visszaszerzése érdekében. Érintett férfitársaimnak azt javaslom, hogy ugyan ne nyomasszák párjaikat, a celeb anyukák, szülés után két nappal már 50 kilósan edzek posztjaikkal, viszont terelgessék asszonyaikat és segítsék is őket abban, hogy egészséges és szexi alakjukat visszaszerezhessék, hiszen ez mind a két fél közös érdeke. Ha pedig ez már össze is jött, akkor mi férfiak is tegyünk meg mindent, hogy ne legyen pocakos aputestünk.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »