A nőket erőszakoló migránsok már a szoci képviselőnőnél is kiverték a biztosítékot

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője, aki „hívő keresztény nőként” mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki „nem veszi alapul”, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással – erről Móricz Eszter az M1 aktuális csatornán beszélt szombat este.

Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. A szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, „ezzel semmi probléma nem lehet” – fogalmazott.

Hírdetés

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”.

Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »