A nő mint NER-típusú szülőgép … Kövér távozzon az életünkből!

Komment egy mondathoz: „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk”. (Kövér László)

Három gyerekem van, több tucat főből áll a nagyobb családom három-négy gyerekes kiscsaládokkal, mégse venném a bátorságot, hogy a nagyszülő-unoka relációt arra egyszerűsítsem, hogy az unokák önmagvalósításuk legmagasabb minőségének azt tartják, hogy unokákat szültek Kövér László kortársainak. Sőt, szülhettek. (Megadatott nekik ez a tisztesség.)

Hírdetés

A Kövér-féléknek magyarázom: a gyerekszületés és -nevelés szentség, szeretet, bensőségesség, közösség, és küzdelem. Nálunk, és gyanítom, sok más családban. Nem a nemzetnek szülünk, legfeljebb részben annak is nevelünk. De főleg nem szülünk a Kövérhez hasonló emberminőségek által üzemeltetett NER-nek. Kövér az önmegvalósítás minőségéről beszél, miközben az ő önmagvalósítása százezrek és milliók kárára van. Kérem ezek nevében, ne vegye szájára a minőség szót.

Ezen kívül az önmegvalósítás komplex dolog. Része a gyermeknevelés, de része a szakmai, közösségi, és lelki önmegvalósítás. Kövér ne akarjon itt mércét keresni, mert úgy sem sikerül neki. Nála sokkal okosabb embereknek sem sikerült.

Kövér nyilván aggódik a nemzet fogyatkozása miatt, amiben neki és a hozzá hasonlóknak vastagon benne van a piszkos kezük. Most ízléstelen, sötét mondatokkal támadja a magyarokat, akiknek egyre nagyobb része napi túlélési küzdelemben van, míg a pártjának kitartottjai évente százmilliárdokkal károsítják meg a nemzetet. Ha van nekik relációjuk a nemzethez, az ez: az élősködés rajta. Kövér nem ismer más közéleti képességet, mint az agressziót és a mások életébe való belepofátlankodást. Ajánlom Kövérnek, húzzon ki az életemből, az életünkből. Foglalkozzon a kormányzással — úgy, hogy kivonul belőle. Akkor tenné a legtöbb jót, amire még képes.


Forrás:hafr.blog.hu
Tovább a cikkre »