A Niedermüller nevű méreg

A Niedermüller nevű méreg

Dehogy rossz nektek Trianon! – üzeni nekünk a DK-s gazember.

 

A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában és a többi környező országban, mint mi itthon, Magyarországon. Nekik megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye

– e szavakkal „emlékezett meg” a trianoni nemzetgyilkossági kísérletről Niedermüller Péter, a DK pöcegödör-tagozatának intendánsa. Akár magyar az ember, akár nem, ha szíve-lelke van, érzi, hogy ezek a mondatok velejükig gonoszak, sátániak. Süt belőlük, hogy Niedermüller perverz élvezetét leli egy porba alázott, megcsonkított, lelkileg összetört nemzet szenvedésében. Sőt szeret rátenni még egy lapáttal. A magyar történelem legrettenetesebb tragédiájának évfordulója, amely elkerülhetetlenül lökött minket a második világégésbe, neki nem az emlékezésre, az együttérzésre vagy legalábbis lepénylesőjének befogására alkalom, hanem hogy megforgassa a kést a szívünkben, hadd fájjon még jobban. 

Dehogy rossz nektek Trianon! – üzeni nekünk a gazember. Hasonlóan egykori párttársához, Bauer Tamáshoz, aki két esztendeje arról értekezett, hogy Trianon nem sorstragédiánk, és az új határok igazságosabbak lettek, mint a korábbiak. És ugyanez a Bauer most lelkesen kiáll Niedermüller mellett. Similis simili gaudet.

Niedermüller minden szava méreg. Külhoni testvéreink közül nem ismerek egyet sem, aki jobban élne, mint mi, aki élvezné az ellenséges megszállást, s ne keserítenék meg életét az utódállam-tákolmányok magyarellenes zaklatásai, üldözései, anyanyelv- és jelképhasználatát gáncsoló szemétkedései.

Tényleg, milyen jól élnek a felvidéki magyarok, akiket a máig hatályos Benes-dekrétumokkal másodrendű állampolgárként kezelnek, birtokaikból máig kiforgathatnak, állampolgárságukat bármikor elvehetik, ha föl merik venni a magyart. És milyen jól élnek a kárpátaljaiak, akiket halállistára tesznek, náci alakulatok fenyegetnek, közhivatalokból kitiltanak, szervezeteik székházát állami terroristák fölgyújtják, anyanyelvi oktatásukat megszüntetik. Vagy az erdélyiek, akiket a himnuszuk énekléséért, zászlajuk kitűzéséért büntetnek, vezetőiket kommunista időket idéző koncepciós perekben bebörtönöznek, s akiknek már a hősi halottait is büntetlenül meggyalázhatják ócska román nácik.

Hírdetés

Száz és ezer példa van rá, mi minden aljasságot és jóvátehetetlen bűnt követtek el testvéreink ellen az ideiglenesen megszállt szülőföldjükön – erre Niedermüller jólétről, szabadságról, nyílt társadalomról hazudozik. Mintha csak neki üzente volna Magua Az utolsó mohikánban: „Mérget köp villás nyelved, mindjárt kivágom a szájadból!”

„Ebben a pillanatban nem érzem, miért kellene bocsánatot kérnem” – felelte a minap Niedermüller arra a kérdésre, óhajt-e elnézést kérni penetráns szavaiért. Dehogy óhajt. Nincs miért. Illetve nem érzi. 

Trianon azért (is) történhetett meg, mert a köztörvényes nemzetáruló niedermüllerek hordája száznégy éve hatalomra vergődött, leszerelte a honvédséget, és tálcán átadta a hazánkat ellenségeinknek. A magyarság létérdeke, hogy ez a csatornatöltelék brigád soha többé ne kerülhessen újra kormányrúdhoz. Egy-egy kerület élén is helyrehozhatatlan károkat okoznak. Még egy Trianont viszont már nem élnénk túl.

Pilhál Tamás – www.magyarnemzet.hu

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »