A németek többsége Orbán Viktor álláspontját vallja

A németek többsége Orbán Viktor álláspontját vallja

Az Insa közvélemény-kutatással foglalkozó cég felmérése szerint a megkérdezettek 74 százaléka szerint a szociáldemokrata–zöld–liberális német kormány nem tesz elegendő intézkedést a bevándorlás ellen, míg a választók mindössze 17 százaléka elégedett Olaf Scholz kancellár és csapata munkájával – írta meg a Bild cikke alapján a Mandiner.

A felmérésből kiderül: a németek nem csak az illegális bevándorlást utasítják el, hanem a bevándorlás minden formáját visszaszorítanák. A felmérés szerint a megkérdezettek 69 százaléka szeretne inkább kevesebb bevándorlást Németországba, és csak 11 százalék szeretne többet. További 14 százalékot nem érdekel a téma, hat százalék pedig nem volt hajlandó válaszolni.

Hírdetés

Az eredmények azt mutatják, hogy nagy a szakadék aközött, amit a németek akarnak, és amit a kormánytól kapnak. Az országot kormányzó hármas koalíció olyan programot épített ki, amely a migránsoknak járó juttatásokat bővíti, gyorsított állampolgárságot biztosít több millió újonnan érkezettnek, lazítja a bevándorlási szabályokat, és tervezi a bevándorlás fokozását egy sor nem uniós országból – tudjuk meg.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »