A németek lecsapnak a „véleménybűnözőkre”

A németek lecsapnak a „véleménybűnözőkre”

Nincs nap új őrültségek nélkül.

A haladó Németországban elfogadtak egy törvénymódosítást, amelynek értelmében akár bírósági döntés nélkül is kirúghatnak közalkalmazottakat, például rendőröket vagy tanárokat, ha az illetékes elvtársak úgy ítélik meg, hogy a delikvens valamilyen megnyilvánulásával megsértette az alaptörvényt. Elég, ha a botor lélek bírálni merészeli mondjuk az Európai Uniót, helyteleníti a homoszexuális házasságot, esetleg kritizálja az LMBTQ-nak nevezett „közösséget”, máris lapátra kerülhet. Tudniillik az efféle vélemények – állítólag – aláássák a német „alkotmányos rendet”.

Ártatlanság vélelme? Senki sem bűnös, amíg a bíróság jogerősen ki nem mondja? Kukába az efféle jogállami finomkodásokkal! Móresre kell tanítani a véleménybűnözőket!

 

Boris Kalnoky, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) médiaiskolájának vezetője minapi véleménycikkében rámutatott: mindez arra ösztönzi majd a német polgárokat, hogy kémkedjenek és jelentsék fel a másikat. A kémkedés ösztönzése azonban nem állhat meg az állami intézményeknél, az ötven főnél nagyobb cégek saját szakállukra kiépíthetnek spiclihálózatot. És nyilván ki is fognak, hiszen tudjuk, milyen lelkes népek élnek arrafelé… Pompás hagyományai vannak azon a tájékon (is) a spicliskedésnek. Ám amiben végképp utolérhetetlenek: minden őrületet képesek a végsőkig fokozni. 

Amúgy mi se derüljünk túlzottan az eseten, tudniillik a történelem tanúsága szerint a németek az éppen aktuális agyzápulásaikat – zsidótörvények, karlendítés, térdelés, genderőrület és a többi – szeretik a környező országokkal is alaposabban megismertetni. Értsd: náluk is kötelezővé tenni. Természetesen kizárólag a haladás nevében. Csak az a baj, hogy körkörösen haladnak, s folyton ugyanoda lyukadnak ki.

Hírdetés

Ne legyen igazam, de attól tartok, hamarosan újabb kötelezettségszegési eljárás indulhat Magyarország ellen, ha nem vezetjük be mi is ezt a haladó német spiclijogszabályt. Aki rosszat gondol az unióról, a genderőrületről vagy – teszem azt – az ukránok pőre zongoristájáról, annak annyi lesz. Azt ki lehet rúgni, meg lehet szégyeníteni, tönkre lehet tenni. Fölkészülnek a gondolatbűnözők. (Hahó, Orwell, merre vagy?)

Nincs már véleményszabadság, nincsenek árnyalatok, véleményütközések, szabad vita. Terror van és pofa be. Vagy úgy gondolkodsz, ahogy azt a degenerált berlini, brüsszeli fősodor elvárja, vagy ellenség leszel. 

Ez lett Németországból, ide jutott a Nyugat, amelynek évtizedekig a talpát nyaltuk, hátha magába fogad minket. Végül befogadott, de csak azért, hogy a piacainkat lenyúlja, iparunkat tönkretegye, félgyarmattá taposson minket. Akibe naponta a lábát törölheti. Ott tartunk, hogy a nekünk szerződés szerint járó pénzeket elveszik, az Erasmus-programból épp kizárnak minket, rágalmazó jelentéseket írogatnak rólunk mondván, itt diktatúra van, ráadásul a szavazati és vétójogunk elvételén buzgólkodnak.

Félő, a túlélésünk érdekében hamarosan új kerítést kell majd építenünk…

Borítókép: A németországi Szövetségi Alkotmánybíróság épületének képe (Fotó: AFP/DPA/Uli Deck)

Pilhál Tamás – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »