A német külügyminiszter kimondta: nem érdekli, mit akarnak a választók

A német külügyminiszter kimondta: nem érdekli, mit akarnak a választók

Megdöbbentő nyilatkozatot tett Annalena Baerbock német külügyminiszter egy hírportálnak.

Nem érdekes, mit gondolnak a német választók, inkább az ukrán emberekért kell aggódnia a kormánynak – jelentette ki a Zero Hegde portál cikke szerint.

Hírdetés

Ha azt az ígéretet teszem az ukrán embereknek, hogy »mellettetek állunk, amíg szükségetek van ránk«, akkor azt be is akarom tartani. Nem számít, mit gondolnak a német választóim, de én teljesíteni akarom az ígéretet az ukrán népnek”

A portál szerzője megjegyezte, a német zöldpárti politikus kijelentése megdöbbentő beismerése annak, hogy a világ vezetői a háborút a lehető leghosszabb ideig el akarják húzni, függetlenül attól, hogy ez mennyit árt azoknak az országoknak, amelyeket képviselniük kellene.

A németek az egyik legsúlyosabb megélhetési válsággal néznek szembe európában, a kormányok „melegedőhelyeket” rendeznek be a nagyvárosokban, ahová azok az emberek mennek, akik nem tudják kifizetni a számláikat. Sok helyen már kimerültek az elektromos fűtőtestek, tűzifa és kályhák készletei, miközben Németországban az infláció csaknem 50 éve a legmagasabb szintet érte el. Azokat, akik tiltakozni terveznek a helyzet ellen, a hatóságok belföldi szélsőségesekként démonizálták – olvasható a cikkben


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »