A német fiatalok egykor a háborúba mentek – az afroázsiai, leendő katonák Merkel meghívására a háborús zónákból Kölnbe mennek

A német fiatalok egykor a háborúba mentek – az afroázsiai, leendő katonák Merkel meghívására a háborús zónákból Kölnbe mennek

A német közösségi oldalakon gyakran tűnik fel egy-egy fénykép a második világháború frontjaira tartó német katonákat megörökítve, s mellette a tizenéves, huszonéves, Európa országainak zöld határain átgázoló, a megdöbbent fehér ember ábrázatába a győzelem „V” betűjét nyomó sáskahad. A második világháború végétől valójában napjainkig fizikailag és szellemileg padlóra küldött németek (Drezda terrorbombázásától kezdve, több százezer német fogoly katona és civil meggyilkolása a győztesek valóban haláltáboraiban és a több millió német egyetlen batyuval történő deportálásán keresztül a hollywoodi gyűlöletfilmekig) a rájuk, ránk zúdított mostani sáskajárás láttán csak nehezen találják meg a hathatós védekezési eszközöket.

A németországi német nyelvű sajtó, a Lügenpresse (hazug sajtó) sokkal hitványabb és aljasabb, mint a magyarországi, amely utóbbi néha az igazat is megírja. A nemzetükért aggódó németek az országuk és egész Európa megszállásának láttán ezért a világhálón kezdték terjeszteni az önvédelmet elősegítő híreket, mértékadó, de elnémított közéleti emberek véleményét, helyzetmagyarázatát. Nem véletlen, hogy az egykori kelet-német ifjúkommunista apparatcsik, sok német szerint anyai ágról lengyelországi zsidó, a háborús bűnös Binjámin Netanjáhuval puszilkodó, a Stasinál „IM Erika” névre hallgató Angela Merkel washingtoni látogatása legfőbb teendőjének azt tartotta, hogy Mark Zuckerberget, a Facebook atyaistenét rávegye az áruló, velejéig romlott berlini legfelsőbb politikai vezetőségnek nem tetsző oldalak eltávolítására.

Igen, a „kereszténydemokrata” Merkel számára is kitűnő iskola volt a Ministerium für Staatssicherheit (Állambiztonsági Minisztérium). A független neopresse.com német hírportál szerint Merkel „IM Erika” néven jelentett is a Stasinak. (IM=Innofizielle Mitarbeiterin – nemhivatalos munkatárs). Van egy szép fényképünk is a Német Szövetségi Köztársaság jelenlegi kancellárjáról: Angela Merkel idősebb kelet-német egyenruhások kíséretében, az FDJ „szerelésében” masírozik valahol Kelet-Németországban. Az FDJ (Freie Deutsche Jugend – Szabad Német Ifjúság) nevű agymosó szervezetet még 1936-ban alapították meg az Adolf Hitler hatalomátvétele (1933) után Németországból Párizsba menekült fiatal kommunisták, többnyire zsidók. Az FDJ a háború után annyira németellenes nézeteket vallott, hogy az NSZK-ban Adenauer kancellár kénytelen volt betiltatni. A kommunista NDK-ban viszont nagyon is kívánatos volt az FDJ politikai vonala, olyannyira, hogy ez volt az egyetlen megengedett és hivatalos ifjúsági szervezet, amelynek egyik kiemelkedő vezetője a mostanában „kereszténydemokrata” Angela Merkel volt.

Hírdetés

A még teljesen el nem hülyített németek tehát tudják, hogy ki is Merkel, mik a szándékai és azzal is tisztában vannak, hogy milyen szándékkal érkeznek hazájukba az erőszakos migránsok. Az épeszű, a nemzet és Európa jövőjéért aggódó németek ezért az időnként el-eltüntetett, de újra meg újra feltűnő világhálós közösségi oldalakon német és angol nyelven a képi kifejező eszközöket is bevetve kívánnak rávilágítani a migránsok kiváltotta veszélyre.

Nemrégiben kikerült az egyik oldalra két egymás mellé helyezett fénykép. A második világháború éveiben készült, régi, jó arcú német katonákat ábrázoló felső fénykép aláírása: „Mennek a háborús övezetbe – asszonyokat és gyermekeket hagynak Németországban”. Míg az alsó, az elmúlt hetekben, hónapokban készült, szintén fiatal, a fehér ember arcába a győzelmük jelét mutató férfiakat ábrázoló színes fénykép alatt ez olvasható: „Mennek Németországba – asszonyokat és gyermekeket hagynak a háborús zónában”.

De találtunk még egy fényképet: A második világháború utolsó hónapjaiban, illetve a világégést követő években Kelet-Európából német polgárok százezreit, millióit üldözték el gyilkolászások közepette a győztesek, vagy a kegyeiket élvező, korábban a németekhez húzó népek ősi városaikból, falvaikból. Fekete-fehér archív képünkön menekülő német anyák gyalogolnak az ismeretlenbe a havas sínpár között valahol a Szudéta-vidéken vagy talán Sziléziában. Őket nem tapsolták meg az eszement osztrákok és mai németek Bécsben vagy Münchenben. Ők voltak a menekültek, az alázatosak, míg a manapság az ablakunk alatt vonulók erőszakos hódítók.

Hering J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »