A német férfiakat alázni akarja a migráns?

A migráns férfiak nagy része a szerintük könnyen kapható szőke német nőkért, nagy lakásokért és jólétért jön Európába– mondta az évtizedekkel ezelőtt Németországba költözött idős professzor, Bas­sam Tibi a Basler Zeitungnak. A professzor úgy véli, az a baj, hogy a közel-keleti médiában hamis képet alakítottak ki Németországról. Túl sok a gazdagok életét bemutató híradás, a luxus és a csillogás. Ezért a tanulatlan tömegek azt hiszik, hogy őket is ez várja.

Hírdetés

Aki életében még soha nem lakott tisztességes lakásban, annak még a két szobás otthon is maga a mennyország. A fiatalabbak pedig azt képzelik, hogy nyugaton azonnal autót is kapnak.

Mivel a sok ezer kilométeres vándorlás után mindezek nem teljesülnek, a bevándorlók csalódottá és agresszívvá válnak. Saját értékrendjük miatt eszükbe sem jut, hogy a nőkkel szembeni erőszakot büntetik Európában.

Ha egy férfit meg akarnak alázni Szíriában, akkor megerőszakolják a feleségét. A be nem teljesült álmok miatt a muszlim migránsok valójában a német férfiakat akarják megalázni azzal, hogy a nőiket megerőszakolják – mondta a svájci lapnak a professzor.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »