A NATO megszállja a Balkánt?

A NATO megszállja a Balkánt?

Andrej Babis cseh kormányfő helyettes szerint NATO csapatokat kell vezényelni a Schengeni határokra a menekültek ellen. Ez azt jelentené, hogy a NATO megszállná a balkáni országok egy részét. A menekült ügyet nem oldaná meg, de a háborúhoz közelebb kerülnénk.

“Azonnal le kell zárni a schengeni övezet külső határait, és ezt az európai területet védeni kell a menekültek beözönlése előtt, a határok védelmébe a NATO-nak is be kellene kapcsolódnia – jelentette ki Andrej Babis cseh kormányfő helyettes, pénzügyminiszter. “Ha megnézzük a térképet, Schengennek különleges formája van. Látjuk, hogy Görögország egyedül áll, míg a következő határ Magyarország. Kérdéses, hogy a macedón vagy a bolgár hadseregnek nincs-e szüksége a NATO segítségére” – mondta Andrej Babis a menekültválság kapcsán kedden Prágában újságírók előtt. Hangsúlyozta, hogy ha a schengeni határok védelmét a térség szélén álló országok képtelenek kezelni, a problémával magasabb szinten kell foglalkozni.”, írja az MTI.

A Balkán katonai megszállása ismét napirendre került.
Most a menekültek kapcsán. Miért kellenének NATO-csapatok a Balkánra?
Nos, nem a menekültek ellen, hanem azért, hogy megfékezzék a társadalmi változásokat, például Macedóniában, hogy sakkban tartsák Szerbiát, hogy ne engedjék oda Oroszországot.

Hírdetés

Thürmer Gyula

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »