A nap hülyéje a pirosnál elalvó díler

A nap hülyéje a pirosnál elalvó díler

Régi igazság lehet az, hogy aki árulja az ne fogyassza, mert a végén bukni fog. Pontosan ez történt a főváros IX. kerületében, amikor a Soroksári úton haladó járőrök 2017. december 9-én 0 óra 30 perckor észrevették, hogy egy autó a közlekedési lámpa zöld jelzése ellenére nem indult el.

A rendőrök a gépkocsi mellé érve látták, hogy a benne ülő férfi a kormányra borulva alszik.

A sofőrt felébresztették, akinek zavart beszéde és viselkedése arra utalt, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állhat.

Az autó átvizsgálása során a jobb első ülés alatt, illetve a kesztyűtartóban alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Tico jelzéseire további kábítószergyanús növényi származékok és tabletták kerültek elő.

Hírdetés

Ő Tico, nagyon menő:

A nyomozók B. László XV. kerületi lakásának átkutatása során Tico segítségével az udvaron lévő szemeteskukában, egy vödörben további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A férfitől összesen 1093,9 gramm kábítószergyanús anyagot és 17 darab tablettát foglaltak le, ami elég jelentős mennyiség.

A férfit őrizetbe vették és előzetesbe fog kerülni, a díjról nem tudunk semmit, csak ajánljuk.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »