A nap híre: erősödik MIÉP – A nemzeti ünnep alkalmából pedig jól össze is vesztek, mind a harmincan

A MIÉP március 15-ei megemlékezésére is a budapesti Petőfi-szobornál került sor, ám itt – a Jobbik nagyjából ezer fős rendezvényével ellentétben – a hangulat inkább hasonlított egy szűk körű temetéshez, mintsem a nemzeti radikalizmus dicső feltámadásához.

Ahogy a Mandiner parádés videójának elején a maroknyi résztvevő elnyekergi a Himnuszt, már sejteni lehet: nem az egykori parlamenti párt legdicsőbb pillanatai következnek.

Pedig a meginterjúvolt tagok állítják: a párt erősödik és jövőre minden körzetben állítanak majd jelöltet.

A deres kobakok közül azonban feltűnően hiányoztak a ifjú emberfők, s ezzel a párt is tisztában van, nem véletlenül panaszkodott egy hetven fölötti úr: szükség lenne a fiatalok aktív részvételére.

Nagyon nehéz bármit is kiemelni az összeállításból, a maximális élvezet érdekében érdemes végignézni az egészet, bár előtte vértezzük föl megunkat szellemileg, szükség lesz rá:

Hírdetés

A tömény agyzsibbadás után gondolom senkit sem lep meg, hogy a nívós szereplést nem minden párttag díjazta, és a MIÉP gyulai és békéscsabai szervezetei hosszas nyílt levélben adtak hangot nemtetszésüknek.

Ennek már a tárgya is roppant beszédes:

„A MIÉP gyulai és békéscsabai tagságának közleménye az értelmi fogyatékos új elnökségről”

Akinek van kedve átnyálazni a nem rövid irományt, ITT van rá lehetősége.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »