A nap hír: Dobja el a laptopot, főpolgármester-jelöltet állított a Magyar Liberális Párt

A nap hír: Dobja el a laptopot, főpolgármester-jelöltet állított a Magyar Liberális Párt

A Magyar Liberális Párt saját főpolgármester-jelöltet indít a 2019-es önkormányzati választásokon. A Liberálisok jelöltje Sermer Ádám, akinek célja a “főváros önállóságának és függetlenségének megerősítése, Budapest modernizálása és gazdasági fellendítése” – közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a Magyar Liberális Párt egy 21. századi, információs technológián alapuló világváros megteremtésének programját kínálja a választóknak. 

Terveik között a főváros közigazgatásának és infrastruktúrájának digitalizálása, a városi szolgáltatások fejlesztése, a tömegközlekedés korszerűsítésére, a kulturális élet sokszínűségének megőrzése, a fenntarthatóság megteremtése, a természeti értékek erősebb védelme, a zöldfelületek nagyarányú bővítése kapott fontos szerepet – olvasható a közleményben.

Hírdetés

Mint ismert, támogatottság hiányában a Magyar Liberális Párt általában azzal veteti magát észre, hogy egy másik, hozzá képest lényegesen nagyobb (értsd: nem nulla) baloldali formációhoz tapadva próbál úgy tenni, mintha létezne. 
   

Mint írták, a Liberálisok célja, hogy megszólítsák és bevonják a fiatalokat Budapest jövőjének tervezésébe és kialakításába. 

A Magyar Liberális Párt a jelenlegi vezetés “elavult és kizárólag a kormányzati érdekeket szem előtt tartó politikájával” szemben kínál alternatívát – tették hozzá.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »