A nap, amikor minden kiderülhet Soros Györgyről

A nap, amikor minden kiderülhet Soros Györgyről

Reméljük mindenkihez odatalált a Mikulás, és nem virgácsot hagyott a gondosan kitisztított cipőkben! Sokan azonban csak ma kapják meg az ajándékukat, nézzük csak meg, kik is ők!

Még ebéd előtt kiderül, hogy ki lesz az év bortermelője Magyarországon. A Magyar Bor Akadémia elismerését tavaly Mészáros Pál kapta, mi pedig a díj átvétele után néhány nappal meg is látogattuk. Íme, az eredmény:

http://mno.hu/

Este adják át Párizsban a France Football Aranylabdáját. A díjat papírforma szerint idén ismét Cristiano Ronaldo zsebelheti be (a FIFA-nál már ő lett az év játékosa), amivel utolérné Messit, mindketten ötszörös győztesek lennének. Viszont ha az elismerés odaítélésénél az elmúlt fél év teljesítményét is figyelembe vették, akkor akár meglepetés is születhet.

Felsőzsolcára a magát Mulatós Hercegnek nevező Barna Barnabás visz ajándékot: 100, az önkormányzat által kiválasztott rászoruló családnak ad tartós élelmiszerekből álló csomagot. A pakkok kiosztásában a térség kormánypárti országgyűlési képviselője és a település polgármestere segíti majd. 2015-ben ott voltunk, amikor Barna Barnabás százezer forintért „megvásárolta” második hercegi címét. Íme:

http://mno.hu/

Belföld Tompos Ádám Mi lett a farzsebből vett hercegi cím árával? A mulatós vállalkozó, Barna Barnabás egymilliós turnéja keretében Fonyon járt, ahol adományából százezres romabált tartottak.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat 300-300 adag meleg ételt oszt a Batthyány téri máltai központ udvarán délután kettőkor. Kedden Czibere Károly államtitkár ételosztásán jártunk, olvassa el beszámolónkat!

A meteorológusok szerint az időjárás is ajándékozó kedvében lesz, legalábbis a reggeli köd után jó eséllyel az ország jelentős részén napos idő várható.

De fújjon a szél, vagy süssön a nap, 10 órától a Kossuth Klubban Soros György és Magyarország címmel konferenciát rendez a Republikon Intézet. Lesznek előadások a Soros-alapítvány történetéről, tevékenységét pedig kerekasztal-beszélgetésen fogják értékelni. Délután kettőkor pedig felteszik a nagy kérdést: van-e Soros-terv? Akik egymásnak feszülnek: G. Fodor Gábor, a Századvég stratégiai igazgatója, a 888.hu főszerkesztője és Tóth Csaba, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója. Azt alighanem nagy biztonsággal megtippelhetjük, melyikük fog egyértelműen az igen válasz mellett érvelni. E helyütt megragadnánk az alkalmat, hogy ajánljuk tavalyi G. Fodor-portrénkat.

Csaknem biztos, hogy Brüsszelben is szóba kerül majd Soros György neve, ugyanis kilenc órától az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi (LIBE) bizottsága a magyar jogállamiság helyzetéről tart meghallgatást. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mellett a kormányt támogató Alapjogkért Központ igazgatója is ott lesz, csakúgy mint a Helsinki Bizottság elnöke.

Hírdetés

http://mno.hu/

Az Állami Számvevőszék szerdán 330 millió forintnyi tiltott támogatás elfogadásával vádolta meg a Jobbikot. Volner János, a párt frakcióvezetője szerint a Fidesz „az egyetlen kormányváltó erőt próbálja ellehetetleníteni, tönkretenni”, és ezzel a jövő évi választásokon való indulásuk is kérdésessé vált. A nap folyamán utánajárunk, mekkora bajban van az ellenzéki párt.

14 órától női kézilabdázóink a lengyelek ellen játszanak a vb-n. Nagyon fontos meccs lesz, ha nyerünk, és a svédek is legalább pontot szereznek, tovább is jutunk a csoportból. Ha kikapunk…, arra jobb, ha nem is gondolunk.

http://mno.hu/

A Fővárosi Közgyűlés 16 órától közmeghallgatást tart. Itt várhatóan többen lesznek, mint a múlt héten Felcsúton, ahol csak a sajtó képviselői kérdezték Mészáros Lőrincet. Mi ott leszünk.

http://mno.hu/

A magyar futball fenegyereke, Urbán Flórián este mutatja be könyvét. Szókimondó stílusát ismerve alighanem sokakat tollhegyre tűzött. Meghallgatjuk, elolvassuk, utána pedig megosztjuk Önökkel a tapasztalatainkat.

http://mno.hu/

Ha lemaradt volna róla, ajánljuk figyelmébe!

Donald Trump amerikai elnök szerdán bejelentette, az Egyesült Államok Jeruzsálemet ismeri el Izrael fővárosának és egyúttal az amerikai nagykövetséget átköltöztetik Tel-Avivból Jeruzsálembe. Az európai szövetségesek aggódnak, a muszlim országok dühöngenek. Izraelben viszont nagyon elégedettek. Részletek itt.

Húsz év alatt megötszöröződött a magyar államadósság, miközben újabb gigakölcsönök rontják a mutatót.

http://mno.hu/

Mélyszegény gyermekek álma vált valóra. Csillogó szemmel bámulták a kirakatokat, hamburgert és sült krumplit ettek, majd találkoztak az oroszlánnal.

Lemondta Havas Henrik a saját könyvének bemutatóját. Arról a kötetről van szó, amelyet Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről írt Vona Gábor – Újratervezés címmel. Ott voltunk a bemutatón.

http://mno.hu/

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »