A muszlim diákok terrorizálják osztálytársaikat a német iskolákban

A muszlim diákok terrorizálják osztálytársaikat a német iskolákban

A német iskolákban vallásháború zajlik. Az ateista vagy a keresztény diákok, hogy elkerüljék muszlim osztálytársaik terrorizálását, inkább azt színlelik, hogy ők is áttértek a muszlim hitre. 

Erről a Bild című napilap ír egy rendőrrel készült interjúban.

A rendőr elmondta, hogy az iszlám szigorú előírásait követelő migráns hátterű diákok arra kényszeryítik keresztény vagy ateista osztálytársaikat, hogy térjenek át a muszlim hitre. Eközben a legdurvább eszközök alkalmazásától sem riadnak vissza.

Az iszlám vallás felvétele a hagyományok alapján nem túl bonyolult. Elegendő a hit megvallása, az ún. saháda, amelyet a következő kijelentés erősít meg:

Tanúsítom, hogy nincs más isten Allahon kívül, és tanúsítom, hogy Mohamed Isten küldötte”

A rendőr megemlített néhány konkrét esetet is, amikor a migráns hátterű diákok terrorizálták osztálytársaikat.

Hírdetés

Az Észak Rajna Vesztfáliában található Neuss egyik középiskolájában meg akarták kövezni társaikat és elutasították a demokráciát. A muszlim diákok egyfajta sáriarendőrséget is létrehoztak, hogy nyomást gyakoroljanak keresztény társaikar, akik szerintük rossz muszlimok.

Egy bonni középiskolában a tornaórán használatos felszerelés miatt terrorizálták a társaikat.

A nyilatkozó szerint mindez csak a jéghegy csúcsa és a helyzet egyre rosszabbá válik. Sok szülő a tanácsadói központokban keres választ arra, mit tegyen, amikor arról értesül, hogy gyereke inkább áttér a muszlim hitre, csak hagyják békén őt a migráns osztálytársaik.

A rendőr szerint az iskolaudvarokon már párhuzamos társadalmak formálódnak.

A jelenség azonban nem korlátozódik csak Németországra. Svájc fővárosában, Bernben a Betlehem nevű egyedben a muszlim diákok tanítás közben az „Alláhu akbar-t” harsogják. Zürichben egy hétéves egyiptomi születésű gyerek az iskolában a jellegzetes náci karlendítés közben azt kiabálta, hogy a zsidóknak pusztulniuk kell.

Szajhaként sértették meg azt a lányt, aki levette a fejkendőjét a sítáborban. Egy winterthuri tanár mesél azokról a diákokról, akik kritizálnak más muszlimokat, mert borjúhúskolbászt visznek magukkal a kirándulásra („Van benne sertés!”). A fiúk nem voltak hajlandók lányokkal színházat játszani. A tanárnőket „szukának” és „kurvának” gyalázták. Amikor a holokausztról beszéltek, egy lány azt mondta: „Megérdemlik.”

Egy zürichi vállalkozó, aki WhatsApp csoportot működtet zsidó szülők számára, számos támadásról számolt be. 25 olyan antiszemita zaklatásról tud, amelyek olyan súlyosak voltak, hogy az érintettek elhagyták az általános iskolát. „Az elkövetők többnyire fiúk, körülbelül 60 százalékuk muszlim származású.”


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »