A munkaközvetítő szolgáltatását ajánlotta Donald Trumpnak a Jeruzsálemi Városháza

A munkaközvetítő szolgáltatását ajánlotta Donald Trumpnak a Jeruzsálemi Városháza

Úgy látszik, a Fehér Ház ovális termét nemsokára elhagyni kényszerülő Donald Trumpnak nem kell aggódni azért, hogy munkanélkülivé válik. A Jeruzsálemi Városháza Fb-oldala ugyanis a leköszönő elnök figyelmébe a nemrégiben megújult álláskereső irodáját ajánlotta. A megszállt Kelet-Jeruzsálemet is magában foglaló Jeruzsálemet Izrael fővárosának elismerő Trump kigúnyolása azonban sokaknak nem tetszett, amiért a posztot sietve le is vették a városháza Fb-oldaláról – írja a Jiszráél Há-Jom.

A Jeruzsálemi Polgármesteri Hivatal Fb-oldalára az amerikai választások eredményének közlése után kikerült Donald Trump és neje, Melania Trump fényképe. A házaspár mögött a jeruzsálemi munkaközvetítő iroda ismert bejárati kapuja, s mellette az iroda félfogadási idejének héber és arab nyelvű kiírása látható. Az egyértelműen fotómontázs fölött pedig ez olvasható:

Donald J. Trump követő figyelmébe – Nem kell aggódnia! A megújult jeruzsálemi állásközvetítő adatbázisunk naponta figyelemre méltó ajánlatokat tesz közzé, s teszi Jerusalemet Great Again.

A közfelháborodást kiváltó hirdetést a Polgármesteri Hivatal nem sokkal annak kitétele után törölte a közösségi oldaláról, s egyben elnézést is kért.

Hírdetés

A sajtó megkeresésére a városháza szóvivője a következőt válaszolta: „A Trump elnök nevét is említő poszt csak röviddel ezelőtt lett kitéve a Jeruzsálemi Városháza Fb-oldalára. A posztot tévedésből tetté ki, s ezért azonnal törölték.”

A botrányos posztról beszámoló Jiszráél Há-Jom című hírportál kommentelői is felháborodva írnak a történtekről. Mose, az egyik ilyen kommentelő például így vélekedik:

A Jeruzsálemi Városháza így köszöni meg Donald Trumpnak azt, hogy az Egyesült Államok nagykövetségét Tel-Avivból átköltöztette Jeruzsálembe, vagy azt a nagy segítséget, amelyet Izraelnek nyújtott az elmúlt négy esztendő folyamán. Buták.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »