A mohamedánoknak is van lakájmédiája

Most az a divat liberáliséknál, hogy mindenféle tarthatatlan “bizonyítékok” alapján brutalitással, kínzással vádolják a magyar határt védő honvédeket, rendőröket, határvadászokat.

A vádak sajátossága a bizonyítatlanság és a bizonyíthatatlanság. Céljuk pedig a magyar határvédelem gyengítése, hogy előkészítsék a mostanában várható újabb mohamedán rohamot.

A “menekültek” 80-90 %-a olyan fiatal, katonakorú férfi, aki hátrahagyta az anyját, az apját, a testvéreit, a feleségeit, a lányait, a fiait minden rabló, gyilkos és rablógyilkos prédájának, hogy a világ leggazdagabb országaiban leljen oltalomra. Én nem tudom elképzelni, hogy elmeneküljek a mohamedán hordák elől úgy, hogy a családomat, vagy akár a kutyámat hátrahagyjam a hódítóknak.

Ezek a férfiak ezt nemcsak el tudták képzelni, hanem meg is tették. Vagy hazudnak.

Bármelyik verzió is igaz, akik idejönnek csupán az emberiség szemete, gyáva férgek, akik elárulták a családjukat és a hazájukat. Attól, hogy valaki menekült, még nem lesz rendes ember.

Az Index és a HVG a mohamedánok lakájmédiája, ezeket a sehonnai hazátlan (anyaföldjét eláruló) bitangokat akarja milliók számára eladni menekültnek. Csak az elmúlt két évben annyi katonakorú mohamedán férfi érkezett Európába, akikből egy másfél milliós hadsereget lehetett volna szervezni. Ennyi katonával egész Észak-Afrikában és a Közel-Keleten is rendet lehetett volna csinálni. De ezek az emberek nem harcolni akarnak, hanem Európa erőforrásait akarják, a védtelen európai nőket akarják.

De miért is ennyire nyilvánvalóan hazaárulók a liberálisok, miért akarják ennyire Magyarország vesztét ezek a sajtómunkások? Már nem érdekel a liberálisok lelke, azzal foglalkozzanak az Iszlám Állam kiképzői. Csak azt akarom tudni, miért lesz egy európai ember keresztény gyökerekkel az iszlám ügynöke?

Van egy teljesen logikus válaszom.

Hírdetés

Az Index és a HVG újságírói és még sokan mások már titokban áttértek az “igaz hitre”, ezek már hű mohamedánok, az a dolguk, hogy elősegítsék az iszlám hódítást Európában. Nem is végzik rosszul a dolgukat, hiszen csak az elmúlt 2 évben több mint hárommillió mohamedánt segítettek be Európába.

Mint tudjuk, a liberálisok általában szélsőséges ateisták. Vagyis rengeteg energiát fektetnek abba, hogy harcosan tagadják Isten, általában a keresztények istenének létét. A normális emberek akár hívők, akár nem, nem kényszerülnek a tagadásra. Tudják, hogy van Isten, vagy tudják, hogy nincs, de normális és boldog életüknek nem része az önpusztító beteges tagadás és mások meggyőződésének eszelős gyűlölete.

Az iszlám maga a kereszténység, az európai emberkép tagadása.

A liberálisok hatalmas tagadó gyűlölete könnyen lecserélhető az iszlámra, hiszen az olyan üdvözülést ígér, amelyben a mennyország a régi, gyűlölt Európa teljes pusztulása. A kiindulópont és a cél azonos.

Kedves Olvasó, ha az Indexet vagy a HVG-t és hasonszőrű társaikat nézed vagy olvasod, az iszlám üzeneteit kapod meg. Még az is lehet, hogy közvetlenül az IS-t. És íme, létrejött az iszlám gonzó újságírás, amelynek a tudatmódosítója az igaz gyűlölet.

És történelmi példát szeretnél? Emlékezz, hány európai csúcsértelmiséginek tartott hülye üdvözölte és dicsőítette Hitlert vagy Sztálint. Jó pár mindkettőt is, attól függően, ki állt éppen nyerésre.

Akinek van istene, hazája, otthona, családja és kész ezekért felelősséget vállalni és ezeket megvédeni, az nem értheti azokat, akiknek egyik sincs. Nem érted ezek az emberek miért gyűlölnek ennyire bennünket? Ezt nem is érteni kell. Ezt ki kell bírni és nem szabad megengedni, hogy szerepük lehessen Magyarországon, Európában, a mi sorsunkban.

Ne higgy az Indexnek, ne higgy a HVG-nek és máris kitolsz az Iszlám Állammal.

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »