A mocskok összeverődtek

Érdekes volt nézni a Novák Kati elleni tüntetést szombaton Novák lemondása után.

Donáth Annácska érdektelen volt, ő mindig ripacskodik. De a többiek dühe igazi volt ezúttal: Zorbán már megint elvette a játékukat, lemondatta Novákot, most törölni kell a jól kidolgozott tüntetési műsorrendet.

Már hiányoltam a dühödt krisztustagadó Hodász jelenlétét, de most megjelent. Elkezdett valamit hadoválni saját áldozatiságáról, de gyorsan észlelte, ő mint ex-keresztény még így is túl keresztény ennek a „tömegnek”, szóval rövidre zárta, majd elpucolt.

Hírdetés

Ami megnyugtatott: elhangzott a „nem hagyjuk!” skandálás. Ami ballibául azt jelenti: „hát, ennek vége, buktunk megint”.

Egyébként véleményem nem változott: Orbán hibázott. Nem kellett volna se Novákot, se Vargát lemondatni. A biztos gyors kis győzelmet választotta, pedig nem kellett volna: minimális volt a kockázat és nagy az esély a nagyobb győzelemre.

Külön vicc: a ballibek közvetlen elnökválasztást akarnak. Még emlékszem, 20 éve a közvetlen elnökválasztás a Ballib Szalon szerint még a diktatúra egyik jellemzője volt.

A ballib keménymag közben kezd eszmélni. Már megjelent a konteó: Zorbán szivárogtatta ki az egész ügyet, mert le akarta így váltani a két engedetlen nőt…

Ki lesz kinevezve új köztársasági elnöknek? Ha megint nő, akkor van tippem.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »