A miniszterhelyettes kimondta a tiltott szót

Az egyre jobban elharapódzó vendégmunkás-bűnözés ellen egymillió forintos nyomravezető díjat ajánlott fel Novák Előd, most épp egy szexuális erőszak miatt körözött vietnámi vendégmunkás ügyében (akinek esetéről nem is volt híradás), de a rendőrség megtiltotta a felajánlást: bár „magánszemély által kezdeményezett díjkitűzést az irányadó szabályozás nem zárja ki”, de „arra tekintettel, hogy Ön az ügyben közvetlenül nem érdekelt, a díjkitűzésre irányuló kezdeményezése nem teljesíthető.”

Novák Előd azonnali kérdésében rávilágított, hogy a kormány által is elismert migránsbűnözésnek van két olyan fajtája, melyről nem szeret beszélni a Fidesz: az egyik a régi migránsaink körében elterjedt olyan típusú bűnözés, melynek említése miatt ötmilliós bírsággal sújtotta őt Kövér László javaslatára az Országgyűlés nagykoalíciós döntéssel, a migránsbűnözés újabb fajtája pedig a most kialakuló vendégmunkás-bűnözés.

A Mi Hazánk azt javasolja, hogy a vendégmunkások betelepítését állítsák le, vagy, ha erre sajnos nemigen hajandók, akkor legalább azon országok esetében ne engedélyezzék, melyekkel nincs kiadatási egyezményünk, tehát pl. Kína és Indonézia esetében. A bűncselekményt elkövető vendégmunkások körözése esetén pedig fokozottan indokolt nyomravezetői díj kitűzése, hiszen ők könnyebben kereket oldanak külföldre, mint pl. egy magyarországi cigány.

Hírdetés

Orbán Viktor szerint „illedelmesen kopogtak” ezek a hazánkban törvényesen tartózkodó, szexuális erőszakot elkövető vendégmunkások, Novák Előd szerint azonban az efféle „eltérő kultúrájúakra” nincs szükség, így a nekik épülő akkumulátorgyárakra sem hazánkban. A Mi Hazánk többször szorgalmazta: kémiai kasztrálásra van szükség a nemi erőszakot elkövetők megfékezéséhez. Ha ilyen szigorral léphetnének fel a hatóságok velük szemben, akkor a bűnözőknek kevésbé lenne vonzó célpont Magyarország, családjaink pedig nagyobb biztonságban élhetnének.

Rétvári Bence államtitkár válaszában véletlenül kimondta a cigánybűnözés szót, és arról beszélt, hogy a baloldal nem támogatta a Btk. szigorítását. Novák Előd viszonválaszában gátlástalanságnak minősítette, hogy a miniszterhelyettes Európa legszigorúbb büntetőszabályairól beszél, miközben még az embercsempészeket is egyszerűen szabadon engedik Magyarországon.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »