A minimumnál is kevesebbet kapott a svéd nőt megerőszakoló mocskos néger betolakodó ösztönlény

A nemi erőszakra még februárban került sor a Tallink észt hajózási társaság egyik hajóján, a Baltic Queen-en.
A 25 éves afrikai néger betolakodó többször összefutott az éjszaka folyamán a lány testvérpárral, akik végül elmentek aludni. A büdös néger azonban rávette az egyik szobalányt, aki egyébként nem beszélt svédül, hogy hagyja nyitva a lányok szobájának ajtaját.

Amikor a néger kontinensfoglaló bement, levetkőzött, majd az egyik lány mögé feküdt. Valószínűleg épp „nekilátott a dolognak”, amikor a nő felébredt. Ezt követően a lányoknak sikerült kidobniuk a néger vadállatot a szobából. A kamerafelvételeken jól látszott, ahogy a retkes néger távozik a folyosón, közben az ingét gombolja be.

Hírdetés

Az áldozat felhívta az anyját majd az információs pulthoz ment, hogy megtudakolja, hogyan sikerült a tettesnek bejutnia a zárt szobájukba. Amikor a hajó kikötött, a lány feljelentést tett a rendőrségen, majd kivizsgálták egy kórházban.

A néger bűnözőt a bíróságon végül elítélték nemi erőszak vádjával, viszont mivel már megkapta a svéd állampolgárságot, nem toloncolhatják vissza Afrikába.

Csak 1 év 9 hónapig lesz a rácsok mögött, pedig legalább 2 év letöltendő börtönbüntetés jár nemi erőszakért Svédországban, ám a néger betolakodó élősködő mocsadék engedményeket kapott.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »