A Millió rózsaszál énekese elhagyta Izraelt?

A Millió rózsaszál énekese elhagyta Izraelt?

A híres és gazdag Alla Pugacsova szombaton a férjével elhagyta a megtámadott országot.

Több hír is megjelent az interneten arról, hogy a híres és gazdag Alla Pugacsova szombaton a férjével elhagyta a megtámadott országot. Egyesek a Ben Gurion repülőtéren vélték látni a házaspárt.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a Millió rózsaszál énekese, Alla Pugacsova és férje tavaly kénytelenek voltak elhagyni hazájukat, Oroszországot, mert a művésznő férje szerepel a külföldi ügynökök listáján. 

Hírdetés

Izrael szombati megtámadását követően pedig az interneten jelentek meg híradások arról, hogy a művésznő és a férje sietve távoztak a közel-keleti országból is – noha az énekesnő menedzsere tegnap még nem tudta ezt megerősíteni. Mások azt írják, hogy mivel a hazájába nem térhet vissza a házaspár, így Amerikát választhatják új hazájukként. Alla Pugacsova 2009-ben jelentette be, hogy abbahagyja a koncertezést, és 2022-ben hagyták el hazájukat. Egyébként Izraelben sok orosz művész él, az egyik internetes oldal ezt is megpróbálta összegyűjteni, hogy kik menekültek el korábban a most megtámadott országba. 

Borítókép: Alla Pugacsova orosz popénekesnő beszél a reformpárti Pravoje Delo (Egy igazságos ügy) párt kongresszusán Moszkvában 2011. szeptember 15-én (Fotó: AFP/Natalia Kolesnikova)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »