A migránsok vaginája gyűlölködve kapálózik

Úgy látszik, a migránsok zsohárzsuzsikája nagyon nem tudja elfelejteni megaláztatását, melyet K.O. formájában gyűjtött be Budaházy Eddától. Zsohár Facebook profilján a „Nemzeti Vaginájának” nevezi, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítóját. Mivel nyilvánosan, a közösségi oldalán, írt ilyet a migráns-simogató zsohár, el kellene gondolkodni Eddának a jogi lépéseken. Alább Moncsi gondolatai zsohár Facebook postjáról.

Gyanítom, zsohár N1Tv K.O. című műsorában való leszereplésének hatása, hogy nyilvános posztjában nemes egyszerűséggel előbb a Nemzet Vaginájának, majd gyógyszere elgurulván már vadul acsarkodva a Nemzet Pinájának szólítja, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítóját.

Hírdetés

Nos, alpáriságán nincs mit csodálkozni. Aki ennyi időt tölt el a mélyigénytelen, műveletlen, sokszor analfabéta migránsok tömegében, a testi, lelki és szellemi mocsok közepén, kellő kompenzáció (vagy mondjuk azt, ba….tlanság) híján maga is lemegy kutyába. Ráadásul valószínűleg nagyon sértő lehet ránézve, hogy őt még nem nevezték ki – csak úgy, a köreikben úgyis szent Internacionálé nyomán, szabadon – Nemzetközi Vaginának. Hiszen várnunk sem kell rá, zsohárasszony már jó ideje nemzetközivé tette saját világát és vagináját.

A teljes cikket a betyarsereg.hu weboldalon olvashatják: tovább»

Forrás: (betyarsereg.hu)


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »