A migránsok pápája megint megszólalt!

A migránsok pápája megint megszólalt!

vatikannews.va magyar oldalain olvasható a következő, józan ésszel épületesnek aligha nevezhető, bár Bergoliótól (Ferenc „pápától”) nem meglepő gondolatsor:
„Nemcsak a migránsokról van szó, hanem arról is, hogy Isten és az ember országát építsük – folytatódik a pápai üzenete, mely a „migránsok korszakának” nevezi a jelen kort…”

Majd néhány sorral lejjebb:
„Eszerint a keresztény ember feladata, hogy befogadja a migránsokat és menekülteket; gondoskodjon az ellátásukról, támogassa őket az életükben és segítse őket abban, hogy beilleszkedjenek a befogadó társadalomba.”

Eszerint a „migránsok korszakában” a keresztény ember feladata volna Allah és az iszlám országát építeni Európában, befogadni, eltartani agresszív, sokszor terrorista múltú, semmirekellő, nőket erőszakoló, integrálódni nem hajlandó katonáit.

Eszerint majd a keresztény ember feladata lesz az is, hogy lerombolja templomainkat, feladja keresztény vallásának védelmezését, eldugja a migránsokat sértő vallási jelképeit, állandó fenyegetettségben, félelemben, terrorban éljen, vagyis az agyament Bergolio-féle, már-már betegessé váló szektás „segítség” vallásának rabszolgájává váljon egészen addig, amire önmaga is segítségre szorul?

A nyugati keresztény ember előbb eszét (médiáját), majd országát veszítette, de mára a családját is képtelen megvédeni a hódító horda ellenében.
„Kedves” Bergolio nevű  vatikáni uralkodó!

Hírdetés

Nem volna itt az ideje, hogy a nyugati, az európai keresztényeken segítsünk, hogy szaporodjanak, sokasodjanak?! Vagy Szent Péter trónja közelében Isten szava helyett olyan liberális szelek fuvallatára hallgat a „migránsok korszakában”, amelyek szerint nem a sokasodás (a megmaradás!) az elsődleges cél? Talán inkább a nyugati kereszténység kihalására játszik a vatikáni politikus, előkészíti a terepet az iszlámmal való jó viszonyhoz?

És még van képe ennek a senkiházi vatikáni uralkodónak Isten, Jézus nevét a szájára venni, amikor megnyilvánulásaival a kereszténységet tűzzel-vassal irtó iszlám terjedését támogatja!

Üdvözlet,
 KJ
 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »