„A migráció alapvető célja Európa iszlamizálása”

„A migráció alapvető célja Európa iszlamizálása”

A nyugatot tesztelő iszlámról, a keresztényüldöztetésről és a muszlim térhódításról is szó esett a Titeket is üldözni fognak elnevezésű konferencián. A kormány által létrehozott, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárság konferenciákkal, tanácskozásokkal segítene.

„A migráció alapvető célja Európa iszlamizálása” – visszaszoruló kereszténységről beszélt Márfi Gyula veszprémi érsek a Titeket is üldözni fognak elnevezésű konferencián. Szerinte erre utal az, hogy Brüsszel főterén már nem állítanak karácsonyfát, és az is, hogy a kiskorúak elleni szexuális bűncselekményeket a közbeszédben a katolikus papokhoz kötik.

„Folyton erről beszélnek, azt, amit például edzők követnek el fiatal sportolókkal szemben, amit pedagógusok követnek el, amelyek családokban zajlanak le, vagy amelyet éppen politikusok vagy tömegkommunikációban szereplő sztárok, meg egyéb sztárok követnek el, arról tilos beszélni. A papi pedofília meg állandóan téma, nem azt mondom, ezt nyilván szégyellnünk kell, ez is sok, egy eset is sok, de hogy csak erről beszélnek – az egy kicsit furcsa” – fogalmazott Márfi Gyula.

Hírdetés

Európa a vesztébe rohan – ezt már Török József teológus vizionálta. Úgy véli: társadalmi terv, hogy az iszlám legyen az egyetlen politikai és vallási horizont. Elmélete szerint a muszlim nők hagyományos öltözetükben történő strandolása egy eltervezett stratégia része.

„A burka és a bikini szóból megalkották a burkini szó – ez szellemesség. Azonban eddig nem akartak az arab nők fürdeni a francia nagy üdülőhelyeken, a Riviérán? Kérem: ez a türelmes iszlám. Tesztelik a francia társadalmat, hogy vajon milyen téren mekkora az ellenállás. Azok a nők nem önszántukból mentek oda” – vélekedett Török József.

A keresztényüldözés leginkább a Közel-Keletet, a menekültválsággal is érintett területeket sújtja. A kormány nemrég ezért létrehozta a 930 milliós, éves költségvetéssel működő, az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárságot. Az intézmény konferenciákkal és tanácskozásokkal segíti a világban élő, támadásokat elszenvedő keresztény közösségeket.

A második Orbán-kormány alatt több mint a duplájára duzzadt a helyettes államtitkárok száma, 2010-ben még 47-en voltak, tavaly azonban már 100-an segítették a kabinet munkáját.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »