A Mi Hazánk Mozgalom kizárólag a magyar érdekeket képviseli

A Mi Hazánk Mozgalom kizárólag a magyar érdekeket képviseli

Egészen este 7 óráig van lehetőség arra, hogy szavazatunkkal a nemzeti, antiglobalista pártot erősítsük.

Toroczkai László voksolása után az MTI-nek elmondta, szerinte “két út van csak”: azok a politikai erők, amelyek globalista érdekeket fognak majd kiszolgálni az EP-ben, és a Mi Hazánk, amely a magyar érdekeket képviselné Európában.

Kiemelte: reményei szerint pártja egy teljesen új európai pártcsaládot fog létrehozni európai szövetségeseikkel.

Toroczkai László kijelentette, fontos elutasítani “azt a háborús őrjöngést, ami az EU-s politikusokat jellemzi”.

A Mi Hazánk Mozgalom nemcsak szavakban, hanem tettekben is a béke oldalán áll – közölte a párt elnöke.

Azt mondta, várható volt a magas részvételi arány, de szerinte nagyon sokan úgy szavaznak, hogy ennek a választásnak a valódi tétjét nem ismerik, hiszen félretájékoztatták őket más pártok.

Hírdetés

Hozzátette: ma arról a súlyos kérdésről fogunk dönteni, hogy a következő öt esztendőben kik fogják a magyar érdekeket képviselni az EP-ben.

Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje a XII. kerületi Fekete István Általános Iskola és Előkészítő Szakiskolában kialakított 24. szavazókörben szavazott. A voksolást követően azt mondta, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen olyan erő Budapesten, amely a nemzeti oldalt képviseli.

A politikus úgy véli, hogy Szentkirályi Alexandrának, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének visszalépése után sokan fognak átszavazni a Mi Hazánk Mozgalomra, mert „nem akarnak támogatni egy balliberális erőt”.

A főpolgármester-jelölt beszélt arról is, hogy a Mi Hazánk Mozgalom programja a budapestiek mindennapi problémáira nyújt megoldást. Célkitűzéseik között van az autósokat korlátozó intézkedés hatályon kívül helyezése, állandó rendőri gyalogos járőrszolgálat felállítása Városi rendőrség néven, de megteremtenék a bűnmegelőzés forrásait is a fővárosban.

(24, Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »