A Mi Hazánk kampány-tízparancsolata

1. Legyél Te a Mi Hazánk médiája: oszd meg Facebook-bejegyzéseinket, használd mozgalmunk Facebook-borítóképeit, küldd tovább hírleveleinket! 2. Érvelj a Mi Hazánk igaza mellett: Facebookon és minden közösségben saját meggyőződésedet fejtsd ki, vállald fel mozgalmunkat!

3. Gépkocsidon is adj felületet a Mi Hazánknak: autósmatricánkon kívül tedd oldalaira autómágnesünket (60×30 cm) is! Átvehető központi irodánkban és majálisunkon.
4. Nyomtasd ki magad a Mi Hazánk plakátjait: tedd ki kerítésedre, postaládádra, ajtódra a mihazank.hu/nyomtathato címen lévő plakátjaink valamelyikét! Matricát postán is tudunk küldeni, ha kérsz az [email protected] címen.
5. Viseld a Mi Hazánk ruházati termékeit: vásárolj a https://mihazank.hu/webbolt oldalon! Rendezvényeinken és standjainknál műanyag kitűzőt ajándékba is tudunk adni.
6. Légy a Mi Hazánk szavazatszámlálója: a mihazank.hu/szavazatszamlalas űrlapjának kitöltésével jelentkezz! Az ajánlásokkal csaló pártok leleplezéséhez pedig küldd el ezt a levelet most: https://www.facebook.com/…/a.1163607451132…/2142253529190610
7. Csatlakozz a Mi Hazánkhoz: légy tagunk vagy aktivistánk, segítsd szórólapozással, standolással a mozgalmunkat, keresd helyi szervezeteinket: https://mihazank.hu/megyei-elnokok/
8. Támogasd anyagilag is a Mi Hazánkat: mivel pártunknak még nincs állami támogatása, oligarchája pedig nem is lesz, tagjaink és szimpatizánsaink anyagi támogatására támaszkodunk, keresd a mihazank.hu/tamogatas oldalt!
9. Buzdítsd a választás napján személyesen legalább tíz ismerősödet: adjanak egy esélyt a Mi Hazánknak, szavazzanak ránk!
10. Küldj a Mi Hazánknak további kampányötleteket: írj a [email protected] címre!
A tíz pontból hányban számíthatunk Rád? Most hív a haza, a Mi Hazánk! Számítunk Rád!

Hírdetés

Novák Előd,
a Mi Hazánk EP-kampányfőnöke


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »