A Mi Hazánk Ifjai a HÉV-megállókban is folytatja a harcot a buzilobbi ellen

A Mi Hazánk Ifjai a HÉV-megállókban is folytatja a harcot a buzilobbi ellen

Ahogy a homoszexuális propaganda, úgy a Mi Hazánk Ifjai sem állnak le a munkával. Minden formában igyekeznek felhívni a figyelmet a deviancia reklámozásának veszélyeire – írja a Patrióta.info.

A buszmegállóknál mindenki számára látható Coca-Cola-plakátok melyeken homoszexuális párokat mutogatnak, komoly felháborodást keltettek a magyar lakosság nagy részében, ami egy normalitás melletti láncreakciót indított el.

A CitizenGón például petíciót indítottak el, amit a BKK-nak, a főpolgármesternek és több kerületi polgármesternek címeztek, hogy intézkedjenek a plakátok eltávolításában.

Hírdetés

Több ismeretlen normalitáspárti pedig egyénileg oldotta meg a cserét, saját maguk szedték ki a plakátokat helyükről, majd erről oktatóvideót is készítettek:

https://www.bitchute.com/embed/r4f1haY8vELB/

A Mi Hazánk Mozgalom eddig már autós blokáddal, felszólítással, sajtótájékoztatóval és szórólapozással is tiltakozott a cég politikai megnyilvánulása ellen, ifjúsági szervezetük, a Mi Hazánk Ifjai pedig már HÉV-megállóknál is akciózik, hogy ne terjedhessen el a fertő országszerte.

A saját készítésű molinó egyébként a HÉV-en utazva is elég szépen látszik:


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »