A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében

Egész egyszerűen megdöbbentőnek nevezte Lantos János, a Mi Hazánk esztergomi alapszervezetének elnöke azt, hogy a cigánybűnözők már nem egy éjszakai szórakozóhelyen, a félhomályt kihasználva késelnek, hanem azt minden további nélkül megteszik a nyílt utcán, fényes nappal. A Mi Hazánk politikusa ezt a hétvégi, a Mester utcai villamosmegállóban történt késelés kapcsán jegyezte meg.

Mint ismeretes, egy társaság egyik tagja "előzetes szóváltást követően" késsel életveszélyesen megsebesített egy embert, a rendőrök azóta kézre kerítették a gyanúsítottakat.

– A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében – fogalmazott Lantos. – Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ezek a bűnözők késsel grasszálnak, ezért szigorítanánk a közterületi késviselés szabályait, azt akár letöltendő börtönbüntetéssel is sújtanánk, elfogadhatatlan az is, hogy a rendőrség nem nevezi meg az elkövetők származását, mint ahogy azzal sem értünk egyet, hogy néhány év nevetséges büntetés után újra szabadlábon onthatják a magyarok vérét, vagy éppen perelhetnek az ún. rossz börtönviszonyok miatt – fogalmazott.

Hírdetés

Mint mondta, ezzel szemben ők keményen, de igazságosan meg akarják büntetni a bűnözőket. Felvetnék akár a szibériai bérrabtartás lehetőségét is. Sőt, megkérdeznék az emberek arról is, mit gondolnak a halálbüntetés visszaállíthatóságáról, a magukat roma jogvédőknek nevezőket pedig kiszorítanák a közéletből.

(Magyar Jelen)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »