A #metoo kampány elérte Havas Henriket is

A #metoo kampány elérte Havas Henriket is

Az egyik kereskedelmi tévén futó valóságshow egykori szereplője szerint egy „híres” ember zsarolta meg őt azzal, hogy tönkreteszi a karrierjét, ha nem lesz a szeretője. A hölgy a posztjában konkrét nevet nem írt, az Indexnek azonban bevallotta, hogy Havas Henrikről van szó.

Az egyik kereskedelmi csatornán futó valóságshow egykori szereplője a Facebookra kitett posztjában írta le, hogy egy ideig egy köztiszteletben álló, híres ember személyi asszisztenseként tevékenykedett, ez a személy azonban megzsarolta őt azzal, hogy ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi a karrierjét.

Hírdetés

„Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem, és akit tiszteltem… A nevét még nem írom le, de biztos vagyok benne, hogy magára ismer. És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét!” – írja a hölgy a posztban.

Az egykori valóságshow-szereplő ugyanakkor az Indexnek telefonon elismerte,  hogy Havas Henrikről van szól. A történet már hat évvel ezelőtt is napvilágot látott. Arra a kérdésre, hogy ezt most miért eleveníti fel újra, a valóságshow-szereplője azt mondta, azért mert akkoriban ez még senkit sem érdekelt.

index.hu/hirado.hu


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »