A MerXu nem ismer határokat! /X/

A MerXu nem ismer határokat! /X/

A MerXu az a platform, ami a nemzetközi kereskedelem szereplőit egy biztonságos térbe tereli, ahol aztán mehet az adásvétel kockázatok és mellékhatások nélkül. Az ellenőrzött környezet önmagában a bizalmi légkör megteremtője. Viszont az ehhez társuló ügyfélszolgálat, az árajánlati lehetőség kérése, az ártárgyalások megszervezése és az egyéb kényelmi funkciók, mint hab a tortán tűnnek fel.

Mibe kerül mindez?

Az első kérdés, ami a legtöbbekben felmerül. Szép és jó ez a sok pozitívum, de mi az ára? A https://merxu.com/hu portál nem rejti véka alá a költségeit. De nem nehéz leírni, megjegyezni pedig még könnyebb. Nulla, azaz nulla forint, de tulajdonképpen euróban is pont ez az összeg érvényes. Vagyis nincsen díjtétel. Ingyenes a regisztráció, ingyenes a termékek, szolgáltatások feltöltése, ingyenes a keresés, ingyenes az árajánlat kérése – folytassuk? A lényeg, hogy mindaz, amit a platform nyújt, pedig az már ennyiből is kiderült, hogy nem csekély, abszolút költségmentes. Ez nem mindennapi fordulat, pláne manapság, amikor sokan a kisbetűs részeket és a kiskapukat kutatják. Jelen esetben erre bizony nincsen szükség. A kiterített lapok egyértelműek: a felület használatra vár, és semmi másra.

Hírdetés

A digitalizációt sokan átkozzák, sokan áldják. Az biztos, hogy jócskán akadnak pozitív következményei, amiket a MerXu maradéktalanul ki is használ. Az oldalra bárki regisztrálhat, akinek a vállalkozását Közép-Kelet-Európában jegyezték be. A kis-, közép- és nagyvállalkozások ilyen módon könnyedén közös nevezőre kerülhetnek. Ami pedig a közvetítő nyelvet illeti: a kilenc nyelvre lefordított ajánlatoknak hála a nyelvi különbségek nem okozhatnak nehézséget!

A brandek így ismertebbé tehetőek?

De még mennyire! Például a https://merxu.com/hu/c/elektromos-es-keziszerszamok-535307ed7c5f4a2eb87fb3b8ac868f82 oldalon található termékek így nemzetközileg ismertté tehetőek. Vagyis a vevők köre épp úgy bővíthető, mint az érdeklődők száma, egyúttal kialakítható a brand ismertsége, és nemcsak belföldi keretek között. Szóval a határ a csillagos ég, vagy talán még az sem. (X)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »