A mentőzéshez visszatérő Rig Lajos "öltöny helyett újra köpenyt" öltött

A mentőzéshez visszatérő Rig Lajos "öltöny helyett újra köpenyt" öltött

Eljött a nap…
Öltöny helyett újra köpeny.

– ezzel a rövid bejegyzéssel és egy maszkban készített fotóval jelezte Rig Lajos közszereplői Facebook-oldalán, hogy ténylegesen visszatért az egészségügy berkeibe, hogy eredeti szakmáját űzze.

Hírdetés

Ahogy arról beszámoltunk, az aneszteziológus szakasszisztens végzettségű Rig az országgyűlési választások után röviddel közölte, hogy teljesen visszavonul a politikából, és nyugdíjas koráig eredeti szakmájában, mentősként fog dolgozni. A Jobbik eddigi országgyűlési képviselője bő két hete döntését azzal indokolta,– bár az ellenzéki egyéni jelöltként elért eredménye büszkeségre is adhatna okot, mégis számára az idei választás túl nagy meglepetés és csalódás volt egyben. Leszögezte, szerinte most kell abbahagyni, hogy a jövőben is emelt fővel állhasson az emberek elé.

Rig Lajos 2015-ben ért el áttörést a Jobbik színeiben, ugyanis pártja az akkori időközi választáson szerzett először egyéni mandátumot a parlamentben. Veszprém 3-as választókerületében 35,49 százalékos eredménnyel tudta maga mögé utasítani mind az MSZP-DK, mind a Fidesz jelöltjét. 2018-ban viszont nem sikerült megőriznie egyéni képviselői helyét, ahogy 2022-ben sem, noha nagyságrendileg hasonló szavazatszámot szerzett ezúttal is.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »