A menekültek miatt a "diákok védelmére" hivatkozva betilották a miniszoknyát egy német iskolában

A menekültek miatt a "diákok védelmére" hivatkozva betilották a miniszoknyát egy német iskolában

hogy egy bajor iskolaigazgató kénytelen volt arra kérni diákjait saját biztonságuk érdekében, hogy mindig takarják el kezeiket és lábaikat – írja a blikk.hu.

Martin Thalhammer, a William Diess gimnázium vezetője egy szülőkhöz és gyermekeikhez írt levélben azt kérte a női tanulóktól, hogy ne hordjanak rövid ruhákat, hanem bugyolálják be az egész testüket, mert az iskola sportterme mellé egy menekültszálló létesült.

Az ott lévő migránsok kivétel nélkül iszlám vallásúak és az ő szokásaiknak meg kell felelnie a németeknek is. Az igazgató szerint egy ujjatlan felső vagy rövidebb szoknya „félreértésekhez” is vezethet. A diákok védelme miatt a menekülteknek tilos belépnie az iskolába.

Hírdetés

A németek attól tartanak, hogy náluk is olyan magas lesz a nők ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények száma, mint Svédországban amely ma a második azoknak az országoknak a listáján ahol a legtöbb szexuális erőszak történik.

A pocikngi városvezetés szerint Thalhammer lépése szükségszerű és megfontolt volt. De nem mindenki örült a döntésnek. A németek a nők és gyerekek ellen elkövetett erőszakos bűncselekményektől való félelme egyébként nem alaptalan.

Bővebben: Van magyarázat a muszlimok európai viselkedésére

(alfahir.hu nyomán)


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »