A MAZSIHISZ újabb szerencsétlen megszólalása

A MAZSIHISZ újabb szerencsétlen megszólalása

Heisler András, a MASZSIHISZ elnöke ma megkérte Orbán Viktort, hogy szedesse le a Soros-plakátokat, mert úgymond antiszemitizmust és gyűlöletet gerjesztenek. Lám-lám, már több helyen zsidó sírköveket rongáltak meg, és mi más, mint a Soros-plakátok miatt. Mert idáig ez soha nem fordult elő.

Amikor Heisler Andrást megválasztották a MAZSIHISZ elnökének, korszakváltásban reménykedtem. Heisler sokkal képzettebb és szélesebb látókörű az addigi gárdánál. Azt reméltem, hogy végre megszűnik a MAZSIHISZ szocialista segédcsapat jellege. Heisler mégis csak nem volt munkásőr. Keservesen csalódtam. Pont úgy foglyulejtette az SZDSZ-MSZP koalíciós nosztalgiájú értelmiség, mint az elődjét. Az egyetlen különbség, hogy Zoltai zsigerileg oda tartozott, Heisler meg meghajolt előttük.

Hírdetés

Egyszerűen felháborító, hogy az Izraelt a nemzetközi porondon “civiljeivel” delegitimáló, a palesztin terroristákat emberi jogaikban megsértett menekülteknek beállító Sorost azért ne lehessen a magyar belügyekbe való beavatkozásáért bírálni, mert zsidó. Mindezt a gyűlöletkeltés elleni fellépésként aposztrofálva.

Hol él Heisler? Hol volt, amikor “bajszos szarnak” titulálták a köztársasági elnököt? Hol volt, amikor Bokros fasisztának nevezte Orbánt? És mégis mit remél a fellépéstől? Hogy majd megszűnik az antiszemitizmus, mert a miniszterelnök leszedeti a plakátokat? Akkor nem azt fogják gondolni az emberek, hogy Orbán meghátrálni kényszerült a “zsidók túlhatalma” előtt? És ha nem szedeti le? Akkor a baloldal Heisler szerint hogyan fog erre reagálni, ha nem antiszemitázással és gyűlöletkeltéssel? A MAZSIHISZ-nek a teljesen felesleges kéretlen prókátorkodásával sikerült újabb szintre emelni a zsidókkal szembeni ellenszenvet.

The post A MAZSIHISZ újabb szerencsétlen megszólalása appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »