A Mazsihisz megmondta: megkezdődött történelemkönyveink zsidó szempontok figyelembevételével való átdolgozása

A Mazsihisz megmondta: megkezdődött történelemkönyveink zsidó szempontok figyelembevételével való átdolgozása

Meg bizony. Merthogy egyértelmű a cél: bennünket, magyar alattvalókat „zsidó szempontok figyelembevételével” kell terelni. Sőt csak ilyenekkel. Heisler András e kijelentése egyértelmű hadüzenet. Ki tudja már persze, hogy hányadik?

Amint a Mazsihisz honlapjára tegnap felkerült hírcikkből megtudtuk, csaknem harminc határon túli és mintegy negyven hazai zsidó hitközség képviselőinek részvételével megkezdődött a debreceni hitközség és határon túli testvérhitközségei tizenötödik nemzetközi konferenciája a Debreceni Egyetemen.

Megkérdezhetnénk persze, hogy saját rendezvényüknek miért egy magyar állami egyetem ad otthont és nem az ottani hitközségük? De hát persze gyanítjuk, már e kérdésfeltevés is antiszemitizmus. Még ha kódoltan is. A választ mindenesetre tudjuk. A gyarmaton nem a gyarmatosított, hanem a gyarmatosító dönt.

Ám lássuk, mi is hangzott ott el a Mazsihisz elnöke, Heisler András részéről?

„Bizakodom, mert mára mindenkinek, így talán a hatalomnak is világossá vált: a Mazsihisz zsidókérdésekben nem helyettesíthető és nem megkerülhető.”
Egyértelmű üzenet ez is. Talmudi receptura a javából. Mert ugye vannak, akik nélkül még a nap sem süt, és az eső sem hullik. Nem helyettesíthetők, nem megkerülhetők. És bizakodók. Élükön Heislerrel:

Hírdetés

„Bizakodom, vannak pozitív jelek. A történelemkönyvek átdolgozása a zsidó szempontok figyelembevételével megkezdődött. Ma már Izrael nem a közel-kelet egy állama, hanem a közel-kelet demokratikus állama, ma már nem két sorban intéződik el hatszázezer zsidó meggyilkolása, hanem a korábbinál hitelesebb ismertetése található a tankönyvekben.”
Igen, az általunk kurzivált mondatban rejlik a lényeg. Holocaustozzunk éjjel-nappal, csak lesz belőle lóvé. Főleg az oktatásban:
„Oktatás, oktatás, oktatás – mondja kedves akcentusával magyarul Ilan Mor, Izrael Állam nagykövete. S valóban, nincs ennél fontosabb. Az egyetemek hallgatóinak 35%-os Jobbik szimpatizáns arányát csak oktatással lehet megváltoztatni. Új tankönyvek, civil aktivitások, az egyházak bevonása, a zsidóság véleményének meghallgatása. Ebben látom a megoldás kulcsát.”
Úgy tűnik, ott a Síp utcában viszont továbbra sem ismerik az ókori bölcset, Hérakleitoszt. Kár. Pedig már ő is megmondta, hogy minden egyirányú folyamat erőltetése önmaga ellentétében csap át.

„A mi közösségünk 3000 éve várja a Messiást. Nekünk van türelmünk és erőnk kivárni a normalitást.” – zárta beszédét Heisler. Nos, innen üzenjük, hogy a többségi társadalom nálunk nem várja, mert már több mint kétezer éve eljött. Igaz, nem aranyborjúként. Hanem a normalitás megadójaként.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »